#Değil!

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Su Kaplumbağasının Ezerek Akvaryumdan Su İçen Kedi 00:15

Su Kaplumbağasının Ezerek Akvaryumdan Su İçen Kedi

Bu kedi ya çok zalim ve ortamın mafya kedisi yada bastırdığı şeyin kaplumbağa olduğunun farkında değil. Neyseki kurbağa değil yoksa canı çıkardı...

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Yumurtlayan Horoz 00:52

Yumurtlayan Horoz

Sinop’un Kılıçlı köyünde bir horozun yumurtladığı iddia edilmiş. Yumurtlayan horoz, duyanları ve görenleri şaşkına çevirmiş. Veteriner Hekim Hakkı Apaydın, Şimdi bu olağan bir şey değil tabii. Horozun yumurtlaması da mü..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım: Adnan Menderes'i İpe Götüren CHP Zihniyetidir 01:32

Başbakan Binali Yıldırım: Adnan Menderes'i İpe Götüren CHP Zihniyetid

Başbakan Yıldırım, Muharrem İnce buraya (Aydın) geldi konuştu değil mi? Adnan Menderes'in köyünü de ziyaret etti, değil mi? 27 Mayıs'tan hiç bahsetti mi? Edemez, çünkü Adnan Menderes'i ipe götüren onun zihniyetidir, CHP..

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla 00:58

88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Birçoğunuz bu duygu yüklü video ile daha önce karşılaşmışınızdır. Down Sendromu bir hastalık değil, sadece genetik bir farklılıktır. Onları sadece bu günde değil; her gün h..

  • PengoTV tarafından
  • 204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz. dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkmanın, ..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Muhammed Teyran - Ceylan 02:56

Muhammed Teyran - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Belli değil yaptiklarin umrun değil farkindayim Görmedim yanlişlari daldim derin rüyadayim Bana kalsa herşeyi sil baştan yazardim Bir ceylan gibi kaçiyorsun yüregimden kaderimden Gönlümde bi se..

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDESİNİZ- 16:51

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI

Aile mahremdir konuşmak haddimize değil. Yalnız Selçuk Ural’ın, ölmüş bir kadın ve evladının annesi hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil. Kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi diye her yerde bağıranlar bu rezilliğe ..

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 39:55

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

KİMSEDEN KORMUYORUM! HİÇ UMRUMDA DEĞİL!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..