#Değil!

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Rober Hatemo - Senden Cok Var 03:01

Rober Hatemo - Senden Cok Var

Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoO..

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak 05:26

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler 03:57

Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tırmanhanesi -  Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen 11:33

Burçlar Tırmanhanesi - Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen

Uzun zamandır beklediğinize değdi ve size benim çok begendiğim bir video ortaya cıktı. BURÇLAR TIMARHANESİ GIYBET... Serdar Ortacın şarkısından esinlenerek aklıma gelen video uzun ve güzel oldu... Ama unutmayın amacımız ..

  • JET TV tarafından
  • 304 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı 04:00

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı

GÜNLER DÜNLERİN AYNISI Günler dünlerin aynısı Bu düzen böyle baymasın Ucu sonu olmayan tren gibi Dümdüz bir aydasın Debelenip durma boşuna Gitmese de hoşuna Henüz basmanın vakti geldi değil Kendini imha tuşuna Örtüler..

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu

Floransa'da International Okulda bir öğrenci olmak çokda kolay değil...spor derslerinde bile! Violetta kötüdür, hepimiz bunu biliriz ve ... BOM.. Onun fırlattığı bir top Mia'nın kafasına gelir! Ama endişeye gerek yok: C..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha 23:05

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha

Bayan Hofstetter'ın yardımı sayesinde, Mia biraz tahrip olan Centopia Kitabını onarır!. Ancak Violetta, her zamanki kötü planlarını tasarlar ve değerli kitabın kapağına biraz tutkal dökmek için Paula'ya görev verir! An..

  • ÇocukTV tarafından
  • 396 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 12. Bölüm - Phuddle’In Kusurları 23:13

Mia And Me - 1. Sezon 12. Bölüm - Phuddle’In Kusurları

Violetta kıskançlığıyla mahvetmeye çalışsa bile, yemek sınıfı daima eğlenceli geçer. Tabi Mia kadar güzel makarna yapamıyor ve bu yüzden... Paula'ya şeytani planlarını uygulamak için emirler yağdırır! Ama Paula, nede ol..

  • ÇocukTV tarafından
  • 299 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Mustafa Sandal'dan Eski Sevgilisi Melis Sütşurup'a Yanıt Gecikmedi 17:12

Mustafa Sandal'dan Eski Sevgilisi Melis Sütşurup'a Yanıt Gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitiren Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup arasındaki gerilim durmuyor. Sütşurup'un Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki, ilişkiyi hemen bitirdim sözleri üzerine, Sandal da..

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

İrem Sak Paylaştığı Fotoğrafla Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 00:59

İrem Sak Paylaştığı Fotoğrafla Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Güldür Güldür’le kalplerlerimizi fetheden İrem Sak, ayna karşısında verdiği bu pozla sosyal medyaya damga vurdu. İrem Sak’ın bu fotoğrafına yalnızca bizler değil, ünlüler de kayıtsız kalmadı ve yorumlarını eksik etmedi...

  • BETA tarafından
  • 450 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Özge Ulusoy Yaşlandırma Akımına Uymadı Kendini Gençleştirdi 01:00

Özge Ulusoy Yaşlandırma Akımına Uymadı Kendini Gençleştirdi

Türkiye’de bir anda trend olan FaceApp uygulamasıyla çoğu ünlü kendisinin yaşlanmış halini sosyal medya hesabından paylaşıyor. Bu isimlere kıyasla Özge Ulusoy, kendisinin yaşlılığını değil gençleştirilmiş halini paylaştı..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..