#Değil!

Sabaha Karşı - Kördüğüm 03:56

Sabaha Karşı - Kördüğüm

Sen benim içimdeki kördüğüm Çözemedikçe içimde büyüdün Hayalimdin gerçeğe çok yakın sandım Olamadın hayaldin kördüğüm [x2] Kördüğüm O an seni gördüğüm Rüyamda dolaştın sokaklarımda Sessizce.. [x2] Kolay değil düşlemek..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu 05:16

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu

İrem Derici, dört yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde boş koltukları doldurmak için yakın çevresini çağırdığı itirafı hatırlatılınca, “Doğrucu Davut bir insanım. Daha kariyerimde çok yeniydim, bütün salon ..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jennifer Lopez'den Türk Yetkililere Uyarı - Abartmayın 07:20

Jennifer Lopez'den Türk Yetkililere Uyarı - Abartmayın

Antalya'da 6 Ağustos tarihinde konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Türk yetkililere uyarıda bulundu. Loperz helikopter ile değil cip ile alınmak istediğini belirterek yetkililere, ''Abartmayın.'' uya..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Karlar Ülkesi - Sevginin Gücünü Keşfeden Elsa 01:06

Karlar Ülkesi - Sevginin Gücünü Keşfeden Elsa

Sevginin gücünü keşfeden Elsa sonunda yazı getirmeyi başarır ve herkesi mutluluğa boğar. Sizce de tüm buzları eritmek için sevgi yeterli değil mi?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 8.833 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - Aşık Lagoona 22:17

Monster High - Aşık Lagoona

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 333 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - Yedek Öğretmen 22:17

Monster High - Yedek Öğretmen

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile 22:15

Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Esin İris - Dans Edelim Mi 03:44

Esin İris - Dans Edelim Mi

Bu aşk değil, hevesmiş Uçucu bir hevesmiş Dokunmak istemişsin Bir an çok istemişsin Işıl ışıl ışıl ışıl ışıl parlıyorsun Sarıl bana, sarıl Keşif bizim, keşif bizim Bizimle n'apıyorsun Sarıl bana, sarıl Tutun, sımsıkı t..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Monster High - Doğum Günü Partisi 22:17

Monster High - Doğum Günü Partisi

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdo Tatlıses - Olmadı 04:15

İdo Tatlıses - Olmadı

İdo Tatlıses - Olmadı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karşıma çıkma n’olur Beni arayıp sorma n’olur İstemiyorum seni senin gibilerini Beni benden almasınlar Yakın değil uzaktayım Ben artık, sensiz. Olmadı sensiz olmadı Yap..