#Değil!

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Ali Kemal denen adamın torununa : Lütfen şehrimizi terkedin 00:56

Ali Kemal denen adamın torununa : Lütfen şehrimizi terkedin

Türkiye'de böyle bir devlet yetkilisini sokakta görmeniz, görseniz de konuşabilmeniz mümkün değil..

  • PengoTV tarafından
  • 5.240 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Böğürerek Türkü Söylemek 00:16

Böğürerek Türkü Söylemek

Ağzıyla değil başka bi yeriyle içen dayı ağzının yayının kayması üzerine türkü söylemeye kalkınca ortaya böyle alakasız değişik bişrşey çıkmış..

  • JET TV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

İslami Şartlara Uygun Defile 00:31

İslami Şartlara Uygun Defile

Yer tabi ki medeniyetin beşiği Suudi Arabistan, günah olduğu için mankenleri değil dronları seçen araplar yine saçmalamışlar, izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak 15:00

Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak

Bu videoda arkadaşlarımız bir dayanıklılık testi yapıyor. Başrolde pirinç var ama onun dışında çeşitli küçük rahatsızlıklar da eksik değil...

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahve Fincanındaki Keramet 02:10

Kahve Fincanındaki Keramet

Keramet Falda DEğil de , fincanı böyle olağan üstün yapan akıllı insanlarda !..

  • JET TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monsieur Henri renaît ! Les Galettes De Pont-Aven Erotik İzle 04:02

Monsieur Henri renaît ! Les Galettes De Pont-Aven Erotik İzle

Tüm görünüşlere rağmen, bu film masum bir genç kıza avlanan yaşlı, kalitesiz bir adamla ilgili değil. Henri Serin kırık bir adam, kendine ve toplumun maskelerine inanmayı bıraktı ve karar verdi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.647 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden 00:38

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden

Donald Trump; Evde Tek Başına 2 çekim sürecinde bu otel çok beğenilir burada çekim yapılmak isteniyor. Otelin sahibi ise para karşılığı değil sadece bir sahnede oynama karşılığı bu çekime izin vereceğini söylüyor. İzliyo..

  • PengoTV tarafından
  • 413 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emek ve Alınteri : Ekmeğini Taştan Çıkarmak 03:05

Emek ve Alınteri : Ekmeğini Taştan Çıkarmak

hayat o kadar kolay değil..

  • PengoTV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güler misin, Ağlar mısın....? 00:53

Güler misin, Ağlar mısın....?

Bravo....???????? Güler misin, Ağlar mısın....? Bazı parlak fikirlerin arkasında kimin olduğunu merak etmemek elde değil.... Hiç bir şey bilmiyorsan traktörü çıkar, direk römorku çekmeye çalış, traktörün suçu neydi.....

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..