#Değil!

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Güleriz 02:33

Neden Güleriz

Iron Man ile Captain America kafa kafaya gelmiş, Spiderman'den Hawkeye'e, Antman'den Falcon'a hepsi şaka, komiklik, eğlence, gülmece, güldürmece peşinde. Sonuçta güldüremez ise süper kahramanlık bile çekilmez. Bak, Deadp..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Unlu İrmikli Helva Tarifi 06:35

Unlu İrmikli Helva Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi irmik 1 su bardagi un 1 paket tereyagi Serbeti icin 2 su bardagi seker 2 su bardagi su 2 su bardagi süt Hazirlanisi Tencereye serbet malzemeleri koyun ve isitin ama kaynatmayin. Genis ve der..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi 06:12

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi

MALZEMELER 4 tane odasında yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker(cok tatli seviyorsaniz 2 3 yk daha seker katabilirsiniz) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 çay bardağı tahin 1 paket vanilya 1 paket ka..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..