#Değil felek neyzen tevfik müzik dinle

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Tarkan Çok Ağladım 04:15

Tarkan Çok Ağladım

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun 1986 05:04

Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun 1986

Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Şaçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvagına teller takıp Dertli pınar gibi ak..

Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..

Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Sibel Can Yarım Bıraktın 03:44

Sibel Can Yarım Bıraktın

Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik, bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce