#Değil felek neyzen tevfik müzik dinle

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar 04:16

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar

Dört bir yanımı sardı Sensizlik acıları Deniz kurur taş erir Benim yerimde olsa Yüreğime damlıyor Hasretin göz yaşları Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hep hazanı yaşarım Bir günümde yaz olsa Felek isyan ederdi Be..

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı 04:18

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş  -  Devran-ı âlemi seyran ederken 03:08

HiraiZerdüş - Devran-ı âlemi seyran ederken

Devrân-ı âlemi seyran ederken Bir sam esti geldi koku tersine Baktım çar etrafa cevlan ederken Attı felek bana bana oku tersine - Olmadım dünyada şad u bahtiyar Geçti taze ömrüm oldum ihtiyar Yârdan nâme geldi bana..

Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca 04:35

Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca

Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dam boyunca Boyu uzun beli ince Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ninne Ninne ninne Evlerinin önü lale Saki doldur ver piyale Sarhoş olağ düşeğ yola Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe 05:22

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ (Ara Sazlar Beste Ali Kazım AKDAĞ, “Hüzün” Part 1) Vokal Düzenleme: Samida Bu tepe pullu tepe (Nenni de yarim nenni) Su gelir serpe serpe (Eski de yar..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman 01:05

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi) 05:36

Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi)

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ ) 03:55

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ )

Dağlar Dağladı Beni Gören Ağladı Beni Ayırdı Zalim Felek Derde Bağladı Beni Vay Bana Vaylar Bana Yıl Oldu Aylar Bana Susadım Su İsterim Su Vermez Çaylar Bana Dağı Duman Olanın Hali Yaman Olanın..

Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar 03:21

Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar

İnce ince bir kar yağar Fakirlerin üstüne Neden felek inanmıyor Gariplerin sözüne Yandım yandım bana of of Etme ağam nolur nolur Adam mı ölür toprak verince Hayat sevince nolur nolur Sen anandan ben babamdan Ağ..

Vakıfbank - Beşiktaş Voleybol Maçı 05:00

Vakıfbank - Beşiktaş Voleybol Maçı

22.02.2014 / 13:00 / BURHAN FELEK SPOR SALONU..

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu 02:21

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayrıyam Dil bilmez Gürcümüyem elleri kınalı Felek evin yıkıla, ben bilmem ayrıyam Ben çirkin harcımıyam, elleri kınalı Vay sürmeli sürmeli, ..

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne Dersiniz ? Bölüm 1 02:20

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne

Saadet Özen'in paylaştığı görüntülerde 1959 yılının İstanbul'una ait görüntüler bir arabanın arkasına yerleştirilen kamerayla kaydedildi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayr..

  • Cowboy tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım 03:53

Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım

Sanatçının Soundcloud Hesabı; http://bc.vc/GH0xy7 Sanatçının Twitter Hesabı;http://bc.vc/MdsWUi Sanatçının Facebook Hesabı;http://bc.vc/VatxY3 Facebook Sayfamız; http://bc.vc/ApYOrS Twitter Hesabımız; http://bc.vc/mg..