#Değildir!

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi 09:37

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi

Tüm zamanların en önemli olaylarından biri olan Romantizm tarih olarak anılan diğer olayların aksine bir savaş, bir teknolojik gelişme veya siyasi bir olay değildir. Yeni bir fikirler dizisinin doğuşunu anlatmaktadır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Arabasının Motora Efes Pilsen Bira Döken Adam 04:56

Arabasının Motora Efes Pilsen Bira Döken Adam

Klibin adını tam olarak hatırlamıyorum,bulduğumda açıklama kısmına yazacağım.Alkol kullanmak iyi değildir,sadece deneme amacı ile dökülmüştür.Sakın denemeyin! Neden böyle bir şey deneme isteği görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi 00:23

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi

Belediyelerin İstanbul başta olmak üzere bir çok şehri etkisi altına alan kar ile mücadeleleri devam ediyor. Ancak bu mücadele umarız videomuzdaki görevlinin yaptığı gibi değildir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le yaptığı ortak açıklamada İslamist terör ifadesi biz Müslümanları ciddi manada üzmektedir. Böyle bir ifade kullanılamaz, doğru değildir. Çünkü İslam ile terör bir araya ..

Sarhoş Boyacının Komik Anları 00:46

Sarhoş Boyacının Komik Anları

Boyacılık zor iştir her baba yiğidin harcı değildir. Ancak bu boyacı işini daha bitirmeden alkol almaya karar verince ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Saç Kesimi 09:43

Kuru Saç Kesimi

Kuru saç kesimi, yaş saç kesimine nazara daha kısa sürmektir. ... Fakat kuru saç kesimi işlemi her kuaförün harcı değildir. Büyük bir özen, ilgi ve beceri ister.kuru saç kesimi son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı..

  • Kadınca tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tofaşa İlk Kez Binen Adamın Dramı 02:13

Tofaşa İlk Kez Binen Adamın Dramı

Yurdumun vazgeçilmez otomobili tofaşa binmek her babayiğidin harcı değildir. Tofaşa bindiysen tofaşla yapılacak hareketlere hazırlıklı olacaksın...

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Bal Peteği 00:34

Harika Bal Peteği

Arıların balmumunu üretmeleri sonra uygun sıcaklığı oluşturarak balmumunu yoğurmaları ve bu balmumunu kullanarak petekleri mükemmel bir açıyla yapmaları tam anlamıyla yaratılışı ispatlayan bir mucizedir. Çünkü bir arının..

  • JokerS tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Gergadan'ın Fil'e Kafa Tutması! 00:52

Gergadan'ın Fil'e Kafa Tutması!

Fil ile gergedanın dövüşmesi pek olağan bir durum değildir. Normal şartlar altında birbirinin yanından transit geçiş yapan bu iki farklı hayvan bu sefer fena bir anlaşmazlığa düşmüşe benziyorlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:19

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle

Wendy Corduroy: 15 yaşında,Yumuşak ve havalı bir genç olan Wendy, Gizemli Kulübe'de yarı zamanlı çalışan ve Dipper'ın aşık olduğu kişidir. Dipper dizinin 2. sezonunda Wendy'e aşkını itiraf etmiştir ve Wendy bunu başından..

Hayaller ve Hedefler Engel Tanımaz ( Müthiş Başarı ) 00:42

Hayaller ve Hedefler Engel Tanımaz ( Müthiş Başarı )

Asıl Engelliler, Karşılarına Çıkan Engeli Geçemeyenlerdir. Engellilerin Sabrına ve Azmine Hayran Olmamak Elde Değildir...

Jurassic Park 4 - Jurassic World Film İzle 2:04:21

Jurassic Park 4 - Jurassic World Film İzle

Jurassic Park serisinin 4. filminde insanlar artık dinazorların varlığına iyice alışmış ve onları eğlence amaçlı görmektedirler. Yaratıcıları ise bu durumdan pek memnun değillerdir ve daha fazla ilgi görebilmek için dene..

  • Tv Series tarafından
  • 30.965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Çekici Tom ve Araba Taşıyıcı  Araba ve Kamyon 12:17

Eğitici Çizgi Film Çekici Tom ve Araba Taşıyıcı Araba ve Kamyon

Tom basit bir çekici değildir.Zor durumda kalan bütün araçlara yardım eder...

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Canım Kardeşim 48.Bölüm 10:24

Canım Kardeşim 48.Bölüm

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

Dick Advocaat: Stoch Kendini Eleştirsin, Eğer Bir Şey Dediyse Umurumda Değil 00:52

Dick Advocaat: Stoch Kendini Eleştirsin, Eğer Bir Şey Dediyse Umurumda

Kayserispor maçının ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Stoch kendini eleştirsin. Kadroda yoksa iyi değildir. Bir şey dediyse de umurumda değil. dedi...

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi 00:45

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var

Yaklaşık bin gün aradan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan partililere birlik beraberlik vurgusunda bulund..