#Değişikliği

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak 01:13

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Güven, anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017'de yapılacağını açıkladı...

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Karar Günü 16 Nisan  Söz ve Karar Milletin 02:11

Karar Günü 16 Nisan Söz ve Karar Milletin

Uzun süren tartışmalar ve zaman zaman yaşanan kavgalara da şahit olduğumuz Anayasa Değişikliği Teklifi görüşmeleri nihayet sonuçlandı ve kararı referandumda halk verecek. Karar günü 16 ve söz artık milletin.....

Cumhurbaşkanı  Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum 01:29

Cumhurbaşkanı Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması sonuçlarına ilişkin, Bugün yapılan anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. dedi...

Şehirlerin Vekil Sayısı Değişiyor! İşte İl İl Yeni Rakamlar 01:44

Şehirlerin Vekil Sayısı Değişiyor! İşte İl İl Yeni Rakamlar

Anayasa değişikliği ile 600'e çıkarılan milletvekili sayısı nedeniyle, illerin çıkaracağı vekil sayıları da değişti. İstanbul için sayı 97'ye çıkarıldı. Anayasa değişikliği ile getirilen 600 milletvekili sayısına göre TB..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki 01:00

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nda (COP22) İsrail bayrağının diğer ülke bayraklarıyla beraber konferans ala..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? O kürsü yıkmak için oraya konmadı, sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. dedi...

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Londra Metrosunda İzmir Marşı 00:44

Londra Metrosunda İzmir Marşı

Sosyal medya Londra metrosunda Türklerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı'nı konuşuyor. Rejim değişikliği ve başkanlık sistemi referandumu öncesi sosyal medyada hemen her gün ‘HAYIR' oyu verecek vatandaşlar tepkiler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni  360 ile sizlerle (İklim Değişiklikleri) 03:38

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni 360 ile sizlerle (İklim Değişi

İklim Değişikliklerini , Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni böylesini hiç görmediniz. Oraya gitmeden, ordaymışsınız gibi etraftaki iklim değişikliklerini rahatça görebiliyorsunuz. Bilim Editörü Tom Clarke iklim de..

  • Cowboy tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu! 02:44

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu!

Referanduma sayılı günler kala yapılan ve 18 maddelik anayasa değişiklik paketini tam olarak bilmediğimizi gözler önüne seren bir sosyal deney yapıldı. Hayır diyenlere anayasa maddelerinin açıklanıp tepkilerinin ölçüldü..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Kanada′da Buzdağı Turizmi 01:20

Kanada′da Buzdağı Turizmi

Buzdağlarının ana karadan erken kopması ve kıyıya fazla yaklaşması Kanada’da turizmi artırdı. Binlerce yıllık buzullardan kopan buzdağlarının bu yıl 600 kadar olduğu tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce