#Değişiyor

Üniversitede Hala Eşek Şakası Yapılıyor İse Çok Komik Olur...ve İntikam Kaçınılmaz İse ! Biraz Acıtır 02:48

Üniversitede Hala Eşek Şakası Yapılıyor İse Çok Komik Olur...ve İntika

Çinde Üniverisitede Öğretmenlerine yapılan şakanın altında kalmayıp aynı şakası öğrencisine yapınca durumlar değişiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Neden Hıçkırırız 02:17

Neden Hıçkırırız

Neden hıçkırırız? Sebebi aslında basit. Mide ve akciğer çevresindeki hava basıncı değişince, başlıyoruz hıçkırmaya işte. Bir de bunun hıçkıra hıçkıra ağlama kısmı var ki, işte onda da aynı durum. Basınç değişiyor, bu def..

iPhone 6 Ses Açma Kapama Tuşu Değişimi Nasıl Yapılır 03:48

iPhone 6 Ses Açma Kapama Tuşu Değişimi Nasıl Yapılır

iPhone 6 Ses Açma Kapama Tuşu Değişimi Nasıl Yapılır? Videomuzda teknisyenimiz iPhone 6'nın ses açma kapama tuşunu değiştiriyor. Gördüğünüz gibi flex yapıya sahip tuş seti komple değişiyor. Servisimizde iPhone ses açma k..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Küçük At Türü: Falabella 00:56

Dünyanın En Küçük At Türü: Falabella

Dünyanın en küçük at ırkı olarak bilinen Falabella atları, boyları yaklaşık 75 ile 80 cm arasında değişiyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurcala - Öğrenci İşlerinde Yeni Dönem 02:50

Kurcala - Öğrenci İşlerinde Yeni Dönem

Bu hafta bilirkişi Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac'ın öğrenci işleri hakkındaki sorularına samimi cevaplar vermiş. Öğrenci işlerinin yapısı değişiyor mu ? Öğrenci işlerinde yeni dönem mi başlıyor ? izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor! 06:02

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor!

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm'de; Haluk, sosyal medya kurbanı oluyor ve eski sevgilisi ortaya çıkıyor. Eski sevgili Sevgi, eve kadar gelince olayların rengi değişiyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk'un sosyal medyada ..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gündüz Başka Gece Başka Olan Erkek Kardeşler 04:44

Gündüz Başka Gece Başka Olan Erkek Kardeşler

Gündüz Normal 2 Erkek Kardeş Gibi Görünüyorlar, Ancak Gece Olunca Vücutları Değişiyor..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Göl Kenarındaki Maymunları Besleyen İnsanlar 01:04

Göl Kenarındaki Maymunları Besleyen İnsanlar

Hayvanları besleme yöntemi kıtadan kıtaya değişiyor tabii. Biz daha bir sokak kedisini beslemekten acizken adamlar maymunları besliyor...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri  Güzellik Bakım 06:13

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri Güzellik Bakım

Hep soruyorsunuz 'Çağla tüylerinle nasıl başa çıkıyorsun?' Bu biraz uzun bir konu. Bölge bölge de değişiyor sizin de bildiğiniz gibi. Bugün ilk bölümü yayınlıyorum. Yüz tüyleri ! :) Hem renk dengeleyici hem de tüy dökü..

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım 13:43

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım

Günlük makyajım o gün makyaja ayırabileceğim zamana göre değişiyor. Bu videoda 5, 10 ya da 15 dakikası olanlar için 3 farklı günlük makyaj rutinimi paylaştım. Bilgi kutucuğunun devamında videoda bahsettiğim ürünleri bula..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması 02:41

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması

Python-Sklearn kullanarak LSTM yöntemiyle Dolar/TL Kuru tahmininin Yapılması Çalışma sıralı verileri hafızada tutarak daha sonra veri nasıl değişir tahmininde bulunuyor. Amaç LSTM yöntemini öğrenmek. Lütfen çalışmadan d..

Türk saçının kilosu 10 bin lira! 02:37

Türk saçının kilosu 10 bin lira!

PERUKLAR, POSTİŞLER, KAYNAK SAÇLAR DERKEN, SAÇIN HATIRI SAYILIR BİR TİCARETİ VAR... FİYATLAR SAÇIN KALİTESİNE GÖRE DEĞİŞİYOR AMA TÜRK SAÇININ KİLOSU 10-15 BİN LİRAYA KADAR ÇIKABİLİYOR... PEKİ NEREDEN BULUNUYOR VE NASIL A..

Evlilerin çoğu alyansını takmıyor 02:28

Evlilerin çoğu alyansını takmıyor

EVLİLİK ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞİYOR... BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE, BEKARKEN 'ALYANS TAKILMALI' DİYENLERİN ÇOĞU, EVLENİNCE PEK YÜZÜK TAKMIYOR... DÜĞÜN DERNEKSİZ EVLENENLERİN SAYISI DA ARTIYOR...

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi 01:41

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi

DÜNYADAKİ GÜZELLİK ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR... SIFIR BEDEN, GÜZELLİK ALGISINDAKİ TAHTINI YAVAŞ YAVAŞ BALIK ETE BIRAKIYOR. TARTIŞMA, ÜNLÜ MODACI VİCTORIA BECKHAM'LA BİRLİKTE YENİDEN GÜNDEME GELDİ, BAKIN SOKAK NE DEDİ.....

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

TEK TEK ANLATTI! 28:03

TEK TEK ANLATTI! "Attığımız Her Adımdan Haberdarlar!" Yeni Dijital Kim

01:06 Yeni Dijital İnternet Kimliğiyle Neyi Amaçlıyorlar? 07:22 İnsan Hakları Anlayışı Değişiyor! 10:12 Türkiye ve Suudi Arabistan Üzerinden Ne Amaçlıyorlar? 10:12 Kur'an Yakma Eylemi ve Yapay Et Çalışmalarının Arka Perd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıpırdatmanıza İzin Vermeyecek! 42:16

O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıp

03:17 Krizler Oluyor Mu? Oluşturuluyor Mu? 05:04 Tekrar Eve Kapanacak Mıyız? 13:38 Frekansımızın Düşük Olduğunu Nasıl Anlarız? 18:32 2030 Her Şeyi Hızlandırmak İçin Bir Plan Mı? 21:01 İklim Değişiyor Mu? 22:13 Dünyaya Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 11 ay önce
Neden Güleriz 02:33

Neden Güleriz

Iron Man ile Captain America kafa kafaya gelmiş, Spiderman'den Hawkeye'e, Antman'den Falcon'a hepsi şaka, komiklik, eğlence, gülmece, güldürmece peşinde. Sonuçta güldüremez ise süper kahramanlık bile çekilmez. Bak, Deadp..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..