#Değiştirdi

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Gençler Neden Mutsuz 02:20

Gençler Neden Mutsuz

SOSYAL MEDYA HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ... YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE BAZI GENÇLER GERÇEK HAYATTAN KOPUP KENDİLERİNİ SANAL ALEME HAPSETTİ. YALNIZLIK YANINDA DERİN MUTSUZLUK GETİRDİ...

Aman Dikkat! Gerçekleri Gizliyorlar! Sistem Tedavi Yerine Hasta Ediyor 45:47

Aman Dikkat! Gerçekleri Gizliyorlar! Sistem Tedavi Yerine Hasta Ediyor

04:11 Homeopati Hayatınızı Nasıl Değiştirdi? 08:04 Remedy Nedir? 11:40 Homeopati Nedir? 18:25 Remdylerin Yan Etkisi Var Mı? 21:24 Otizim Hastalığı Neden Yaygınlaştı? 24:41 MS Hastalığı Nedir? 26:40 DEHB Hastalığı Nedir?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Azerbaycan'dan yangın için gelen ekip alevlerin ortasında kaldı! 01:42

Azerbaycan'dan yangın için gelen ekip alevlerin ortasında kaldı!

Azerbaycan'dan gelen ekip, Marmaris'te orman yangını söndürmek için canlarını dişlerine taktılar. Alevlerin arasında kalan ekip zor anlar yaşadı. İşte o korku dolu anları. Türkiye'ye destek, yangını söndürmek için geldi..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce