#Dijital bilgiler

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenemonlerin İnanılmaz Performansı Hd İzle 36:54

Fenemonlerin İnanılmaz Performansı Hd İzle

Fenomenler Ligi, Retorik Dijital'in oluşturduğu bir futbol ligidir..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Linkin Park - Invisible 03:34

Linkin Park - Invisible

Linkin Paek'ın One More Light İsimli albümünden bir şarkı daha yayınlandı. Invisible adlı şarkıyı keyifle dinliyoruz. Albüm 19 Mayıs 2017 tarihinde tüm dijital platformlarda satışa sunulacak. Keyifli Dinlemeler..

İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 ) 1:30:32

İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 )

iBoy filminin konusu, En yeni ve en gelişmiş dijital teknolojilere sahip olmaktan gurur duyuyor. Ancak her şey tam anlamıyla kafasının içinde. Bir kaza sonrası beyninde cep telefonu parçalarıyla yaşamak zorunda kalan Tom..

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu 00:46

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu

Mardin’de Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığınca, terör örgütü DEAŞ’ın “Yalnız Kurt” olarak adlandırılan uyuyan iki ayrı hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 şahıs gözaltına alındı, çok sayıda dijital malzeme ve d..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı 00:47

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Silivri'de bir çiftliğe yapılan baskında ele geçirilen dijital verilerde terör örgütü DEAŞ izine rastlanılması üzerine 3 ilde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli ya..

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey. 05:41

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey.

Bu klip, tamamen yeni BMW 5 Serisi Touring'i ayrıntılarıyla anlatıyor: dış ve iç tasarım, akıllı işlevsellik, destek sistemleri, dijital bağlantı ve tabii ki motorlar ve sürüş dinamikleri. BMW 5 Serisi'nin beşinci jenera..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fabrikası 01:06

Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fab

Boyanmamış sacdan kusursuz boya katmanına kadar mutlak parlaklık: Mercedes-Benz'in yeni dijital servisi olan Joyful Anticipation ile yeni araçların özel alıcıları sipariş verirken özel bir web sitesine erişirler...

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CD'den Elektrik Üretmek 01:16

CD'den Elektrik Üretmek

Elektrik üretmek isteyenlere göre harika bir video,görüntüde adam bir cd'ye kablolar ve dijital multimetre sayesinden nasıl elektrik ürettiğini göstericek..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chat Nedir 03:30

Chat Nedir

Chat, sohbet etmek, dostça, arkadaşça konuşarak hoşça vakit geçirmek demektir. İlk online Chat Talkomatic adıyla 1973'te, deniz aşırı olan chat ise 1989'da Amerika Finlandiya arasında gerçekleştirildi. Ülkemize chat mev..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Corsair Link İncelemesi 22:44

Corsair Link İncelemesi

Corsair'in Link yazılımını firmanın HX850i dijital güç kaynağı ile birlikte inceliyoruz..

  • BETA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz 01:18

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, gzt.com dijital platformlarında yayınlanan, İsmail Halis'in sunduğu Güvenli Bölge programında, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim 01:19

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim

Dijital televizyonculuk platformu GZT'nin Güvenli Bölge programında, İsmail Halis'le birlikte her hafta izleyici ile buluşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, bir izleyicinin “tarafsınız” şeklindeki yorumuna çarpıcı bir cevap ..

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı 01:44

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, GZT ve Yeni Şafak'ın dijital ortamdaki canlı yayın programı Güvenli Bölge'de çarpıcı tespitlerde bulundu. İsmail Halis ile birlikte izleyicilerin sorularına anlık cevaplar veren Yarar, erken s..

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası) 11:39

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası)

Reynmen'in Türk müzik tarihinin dijital ortamlardaki en büyük çıkışını yakalayan Derdim Olsun isimli şarkısının kamera arkası görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak King  - Sızı Kaldı 03:38

Burak King - Sızı Kaldı

Söz&Müzik: Burak King Aranje: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix&Mastering: Dijital Meydan Klarnet: Ergün Şenlendirici Bağlama: Ali Yılmaz Yaylılar: İstanbul Strings..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Emir Can İğrek – Silahım YoknnEmir Can İğrek'in Silahım Yok isimli tekli çalışması ILS Vision Music etiketi ve işbirliği ile YouTube ve tüm dijital platformlarda.nnSpotify: https://spoti.fi/36QRyKjniTunes: https://appl..

Yare Söyleme 05:00

Yare Söyleme

Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş. Yare Söyleme · Musa Eroğlu · Musa Eroğlu · Musa Eroğlu · Anonim · Ahmet Özgül Dedem Korkut ℗ DUYGU MÜZİK PLAK Released on: 2007-03-12 Auto-generated by Y..

  • TEK KANAL tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce