#Dijital bilgiler

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar & Islak Görünümlü Saç 16:28

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar &

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)* * BİLGİLER AŞAĞIDA* *Makyajda Kullandıklarım; - Maybelline Baby Skin Baz - Make Up Forever Step 1 Correcting Primer - Garnier BB Cream Kapatıcı - Kryolan Supracolor Kapatıcı - Revl..

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle 05:15

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)) * * BİLGİLER AŞAĞIDA! * Kullandığım Ürünler; - Pure Beauty CC Krem ( Ivory ) - Loreal Lumi Magique kapatıcı ( Lıght 1 ) - Maybelline Affinitone Kapatıcı ( 01 Nude Beige ) - Rimmel L..

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo 18:39

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo

Bu harika fosforlu kalem tüyolarına mutlaka göz atmalısınız! İlk olarak, kalıcı fosforun herhangi bir şeyin üzerinden nasıl silineceğini göstereceğiz! Yani akla gelebilecek herhangi bir yüzeyden diş macunu, asenton, limo..

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları 08:35

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları

İşte 25 destansı kaşık ve çatal tüyoları! Dikişini yapıp sonra da duvara resim asmaktan tutun makyaj yapmaya kadar her türlü ipuçları. Kaşıklarla güzel aynalar veya lamba dekorasyonları da yapabilirsiniz! Yaratıcılığ..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Yaza Hazırlanmak İçi̇n 30 İpucu 18:46

Yaza Hazırlanmak İçi̇n 30 İpucu

Bunlardan hiç birini es geçmeyin! Kağıt ventilatör, çabucak hazırlanan şerbet, harika baloncuk makinesi, plastik şişeden yapılan harika plaj çantasının nasıl yapıldığını öğrenin!..

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu 04:55

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu... Sevgilimin telefonunu nasıl açabilirim diyenlere .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız 00:28

Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız

Soğan doğramak birçoklarımızın mutfakta en çok problem yaşadığı şeydir. Soğan acısına dayanıklılık bünyeden bünyeye değişmektedir. Kimileri bunu hiç hissetmezken içine benim de dahil olduğum bir gurup soğan doğrarken tab..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Fırın Kapağı Nasıl Çıkartılır ve Takılır  Fırın Kapağı Nasıl Temizlenir 03:29

Fırın Kapağı Nasıl Çıkartılır ve Takılır Fırın Kapağı Nasıl Temizleni

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri 08:53

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri

Günlük hayatta karşımıza çıkmayan, derin araştırmalarla çeşitli kaynaklardan edindiğimiz ve öğrendiğimizde ufkumuzu genişleten bilgiler vardır. Ben de gecmiş ve günümüz moda dünyasına dair böyle ilginç bilgileri derledim..

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır  Fileto Hamsi 00:58

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır Fileto Hamsi

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır Fileto Hamsi..

Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri 02:52

Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri

Merhaba! Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Çözümler videomda kurtarıcı ve pratik çözümlere yer verdim :) Hiç bilmediğiniz, sıradışı yöntemler kadar etkisinden emin olamadığınız yöntemleri de deneyerek gösterdim. Keyifli s..

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri 06:27

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri

Tırnak videomun ikincisiyle karşınızdayım! Umarım videoyu keyifle izlersiniz hepinizi kocaman öpüyorum!???????? Bu arada GÜLMEME CHALLENGE videomda söylediğim uygulamayı bu videoya ekleyemedim çünkü bu video daha öncede..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlayda Özkök Üşengeç Kızlar İçin 5 Pratik Saç Modeli 07:25

İlayda Özkök Üşengeç Kızlar İçin 5 Pratik Saç Modeli

Sabahın soğuğunda hepimiz bazen saç yapmaya üşenmişizdir. Bu sebeple sizler için kendim de uyguladığım, pratik ve kolay bulduğum saç modellerini paylaşmak istedim...

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Çağla  Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum  Kendin Yap 08:00

Çağla Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

En sevdiğim o güzel gri süet ceket uzun zamandır benimle ve artık bir Çağla dokunuşunu hak etti. Çağla dokunuşundan kastımı kanalıma abone olan herkes biliyor artık :) Süslüyoruz efendim, durduramıyoruz, süslüyoruz. Emi..

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun  Evde Kendin Yap  Maske Bant Tel Toka 10:47

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun Evde Kendin Yap Maske Bant Tel

Siyah noktalar hepimizin korkulu rüyası, cildimizi iyi temizlemediğimizde çirkin bi görüntüye sebep oluyorlar. Sizlere videoda verdiğim 5 Pratik Yöntemle siyah noktalarınızdan kurtulacaksınız :)..

Sebile Ölmez Kusursuz Oje Sürmenin 18 Yolu Oje İpuçları 08:22

Sebile Ölmez Kusursuz Oje Sürmenin 18 Yolu Oje İpuçları

Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın...