#Dijital diktatorluk

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı 00:47

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Silivri'de bir çiftliğe yapılan baskında ele geçirilen dijital verilerde terör örgütü DEAŞ izine rastlanılması üzerine 3 ilde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli ya..

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey. 05:41

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey.

Bu klip, tamamen yeni BMW 5 Serisi Touring'i ayrıntılarıyla anlatıyor: dış ve iç tasarım, akıllı işlevsellik, destek sistemleri, dijital bağlantı ve tabii ki motorlar ve sürüş dinamikleri. BMW 5 Serisi'nin beşinci jenera..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fabrikası 01:06

Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fab

Boyanmamış sacdan kusursuz boya katmanına kadar mutlak parlaklık: Mercedes-Benz'in yeni dijital servisi olan Joyful Anticipation ile yeni araçların özel alıcıları sipariş verirken özel bir web sitesine erişirler...

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CD'den Elektrik Üretmek 01:16

CD'den Elektrik Üretmek

Elektrik üretmek isteyenlere göre harika bir video,görüntüde adam bir cd'ye kablolar ve dijital multimetre sayesinden nasıl elektrik ürettiğini göstericek..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chat Nedir 03:30

Chat Nedir

Chat, sohbet etmek, dostça, arkadaşça konuşarak hoşça vakit geçirmek demektir. İlk online Chat Talkomatic adıyla 1973'te, deniz aşırı olan chat ise 1989'da Amerika Finlandiya arasında gerçekleştirildi. Ülkemize chat mev..

Corsair Link İncelemesi 22:44

Corsair Link İncelemesi

Corsair'in Link yazılımını firmanın HX850i dijital güç kaynağı ile birlikte inceliyoruz..

  • BETA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz 01:18

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, gzt.com dijital platformlarında yayınlanan, İsmail Halis'in sunduğu Güvenli Bölge programında, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi..

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim 01:19

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim

Dijital televizyonculuk platformu GZT'nin Güvenli Bölge programında, İsmail Halis'le birlikte her hafta izleyici ile buluşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, bir izleyicinin “tarafsınız” şeklindeki yorumuna çarpıcı bir cevap ..

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı 01:44

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, GZT ve Yeni Şafak'ın dijital ortamdaki canlı yayın programı Güvenli Bölge'de çarpıcı tespitlerde bulundu. İsmail Halis ile birlikte izleyicilerin sorularına anlık cevaplar veren Yarar, erken s..

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası) 11:39

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası)

Reynmen'in Türk müzik tarihinin dijital ortamlardaki en büyük çıkışını yakalayan Derdim Olsun isimli şarkısının kamera arkası görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak King  - Sızı Kaldı 03:38

Burak King - Sızı Kaldı

Söz&Müzik: Burak King Aranje: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix&Mastering: Dijital Meydan Klarnet: Ergün Şenlendirici Bağlama: Ali Yılmaz Yaylılar: İstanbul Strings..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Emir Can İğrek – Silahım YoknnEmir Can İğrek'in Silahım Yok isimli tekli çalışması ILS Vision Music etiketi ve işbirliği ile YouTube ve tüm dijital platformlarda.nnSpotify: https://spoti.fi/36QRyKjniTunes: https://appl..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Yare Söyleme 05:00

Yare Söyleme

Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş. Yare Söyleme · Musa Eroğlu · Musa Eroğlu · Musa Eroğlu · Anonim · Ahmet Özgül Dedem Korkut ℗ DUYGU MÜZİK PLAK Released on: 2007-03-12 Auto-generated by Y..

  • TEK KANAL tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu 02:06

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu

AK Parti’nin 2023 seçim stratejisi belli oluyor. İlk kez oy kullanacak 7 milyon gencin oyunu kazanmak için plan yapan AK Parti dijital medyaya odaklanacak. Sosyal medya platformlarında atılacak adımlarla gençlere temas e..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Kayıt, Mix&Mastering: Dijital Meydan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbugutu Söz: Mesut Çakır, Tuncay Taşkın Müzik: Mesut Çakır Prodüksiyon: ILS Vision Productions Yönetmen: Sinan Binay Görüntü Yönetmeni: Burak Baki Kur..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Trabzon'da maske takmayanların yüzü virüsle kaplandı 01:15

Trabzon'da maske takmayanların yüzü virüsle kaplandı

Trabzon'da otobüs duraklarına yerleştirilen yapay zeka tabanlı dijital ekranlar, maskesi olmayanların yüzünü koronavirüse çevirerek maske takmaya teşvik ediyor...

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen karalılıkla ilerlemeye devam ediyor' 06:37

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı tarafından, Türkiye’nin tüm bakanlıklarının ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanan kuruluşların desteği ile Avrupa Birliği Projelerinin hayata ve insana dokunan kazanımlarını anlatan 22-2..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Teaser) 00:36

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Teaser)

'Zeynodisco' albümünün ilk şarkısı 'Bana Sorma' 2 Nisan'da klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yayında!..

Klavye Delikanlıları 1.Tanıtım Fragmanı 01:20

Klavye Delikanlıları 1.Tanıtım Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı 00:49

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

İki şahitle nikah! 02:56

İki şahitle nikah!

KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE DÜĞÜNLER İPTAL OLDU. NİKAHLARA DA İKİ ŞAHİT SINIRLAMASI GETİRİLDİ. GELİN VE DAMAT NİKAH SALONUNDA ''EVET'' DERKEN, AİLELER EVLATLARININ MUTLULUĞUNU DİJİTAL EKRANDAN İZLEYEBİLDİ...

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce