#Dijital diktatorluk

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4 01:30

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4

Experience the full Horizon Zero Dawn adventure. Explore a lush world inhabited by mysterious mechanized creatures in an exhilarating new Action/RPG exclusively for the PlayStation®4 System. INCLUDES: ● Horizon Zero Da..

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz 01:33

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz

Son olarak “Çi” dizisine konuk oyuncu olarak katılan Nur Fettahoğlu bugün Akmerkez’de yeğenlerine hediye alırken görüntülendi. Minik kızına da hediye aldığını söyleyen güzel oyuncu yılbaşını ailesiyle geçirdiğini belirtt..

  • BETA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Kaya - Nefes 03:25

Emre Kaya - Nefes

Söz&Müzik: Emre Kaya Aranje: Alican Ozbuğutu, Özkan Meydan Mix-Masterıng: Dijital Meydan Nefes Şarkı Sözleri Kirletsem mi sindirsem mi? Yoksa elime bir kılıç alıp İkiye bölsem mi ? Canımı acıtana çöksem mi? Şeytan ge..

Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

StreetMelodeez  Zahmet Etme 04:20

StreetMelodeez Zahmet Etme

------------ Dijital Müzik Platformları ------------ ► Spotify: https://open.spotify.com/album/3SPEDQ... ► iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/sak... ---------------- No.1'i Takip Edin! ---------------- ⚑ Kanala..

  • No.1 tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
No.1 feat. Esula  Sadece Yaşıyorum 03:24

No.1 feat. Esula Sadece Yaşıyorum

------------ Dijital Müzik Platformları ------------ ► Spotify: https://open.spotify.com/album/3SPEDQ... ► iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/sak... ---------------- No.1'i Takip Edin! ---------------- ⚑ Kanala..

  • No.1 tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu 01:25

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu

Kamapp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, iPhone ve Windows Phone (yakında) telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, ..

#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..