#Dik

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atık Malzemelerden Manken Takı Askısı Yapımı-Dıy 11:32

Atık Malzemelerden Manken Takı Askısı Yapımı-Dıy

Evde atmayı düşündüğünz malzemelerden neler yapılabilir.Bu videoyu izledikten sonra bir kez daha düşüneceksiniz.Çok şık ve dekoratif takı askısı yapım videosunu umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi s..

  • Kadınca tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Atilla Taş   Ham Çökelek 03:56

Atilla Taş Ham Çökelek

Ellere nispet, gonlume kismet Olumune benim ol gel Anneni kandir, babani inandir Geceyi uyandir, hadi bana gel Yollari teperek, kus gibi sekerek Cokelegi dokerek, hadi bana gel Gel cokerek tek tek sekerek lo Bog..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Atlamakta Usta Olanlar Ve Usta Olamayanlar : Gülmek Size Yakışıyor )) 00:51

Atlamakta Usta Olanlar Ve Usta Olamayanlar : Gülmek Size Yakışıyor ))

Atlamak bazıları için çok kolay, bazıları içinde çok zor. zor dediklerimizin canı çok çok acıdı , keyifli seyirler. gülmek size yakışıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 3.778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ATM Değil Hırsız Yuttu 02:11

ATM Değil Hırsız Yuttu

PARA ÇEKERKEN DİKKAT, ÇÜNKÜ BAZI DOLANDIRICILAR ATM'LERİN ÖNÜNDE PUSUYA YATIP HIRSIZLIK YAPIYOR. SON OLAY ESENYURT'TA YAŞANDI, PARALARINI KAPTIRAN VATANDAŞLAR YARDIM İSTEMEK İÇİN POLİSE KOŞTU...

ATM’yi Yerinden Sökerek Çalan Hırsızlar 01:44

ATM’yi Yerinden Sökerek Çalan Hırsızlar

ATM’yi dakikalar içinde böyle çaldılar. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 kişi, bir mağazanın önüne çektikleri araca zincir bağladı. Zincirin diğer ucunu ise içerideki ATM’ye bağlayan şahıslar, tekrar araca bindi. Hırsız..

  • Cowboy tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi! 02:03

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi!

İlgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çeken The Little Hours’dan fragaman yayınlandı. Aubrey Plaza, Alison Brie, Kate Micucci, Dave Franco, John C. Reilly, Molly Shannon, Fred Armisen, Jemima Kirke ve Nick Offerman gi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audi  Palyaçolar Tv Reklamı 01:00

Audi Palyaçolar Tv Reklamı

Ciddi teknoloji. Aptalca durumlar. Sürüş sırasında karşılaşabileceğiniz şeyleri asla bilemezsiniz. Audi için bu bir sorun değil - kendi hatanız olmadan, kendinizde bulabileceğiniz beklenmedik durumları öngörüyor. Audi'..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audi R8 V10 Kar Modu 00:30

Audi R8 V10 Kar Modu

Sesler gibi umulmadıkça, R8 V10 artı bir kar modu vardır. Kuzey Finlandiya'daki donmuş bir gölde çekilen R8 V10 plus'un güç, kontrol ve şıklığını yakaladık. Robin Sherwell'in yer aldığı Faultline tarafından, şenlikli kl..

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu 02:14

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu

Vahşi yaşamın acımasız olduğu gerçeğini bir kez daha deneyimleyebileceğimiz bir belgesel daha yayınlandı. BBC Earth bu kez de yemek için denizde avlanan deniz kırlangıcını konu olarak aldı. Av için giden kuş, dikkatsizli..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AVM Otoparkından 40 Bin Liralık Motoru Çaldılar 00:39

AVM Otoparkından 40 Bin Liralık Motoru Çaldılar

iha.com.tr » AsayişAVM otoparkından 40 bin liralık motosikleti çaldılar Play Current Time 0:34 / Duration Time 0:39 Loaded: 0%Progress: 0% Non-Fullscreen 00:00 Mute 16 Haziran 2017 10:37PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene Ek..

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı 01:13

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Dubai’de Hintli bir gencin evlilik teklifi beklenmedik bir tepki sonucu hüsranla sonuçlandı. 3 ay önce tanıştığı sevgilisine AVM’de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin ..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim.  Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor? 26:57

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim. Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor?

Arkadaşlar merhaba, bu videoda dünyada deniz altından geçen ilk iki katlı karayolu tüneli olan Avrasya Tüneli'nde 1 gün geçirdim. Merak ettiğiniz her şeyi araştırdım, herkesle konuştum, her yere girdim. :) Hatta söyledik..

  • JET TV tarafından
  • 2.363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Avrupa'nın Sokaklarında Erik Dalı Gevrektir Şarkısıyla Coşan Gençler 00:59

Avrupa'nın Sokaklarında Erik Dalı Gevrektir Şarkısıyla Coşan Gençler

Paris'ten Venedik'e Avrupa'nın farklı şehirlerinde Erik Dalı Gevrektir şarkısıyla coştular Birbirinden güzel anların ortaya çıktığı o anlar..

  • JET TV tarafından
  • 2.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa’da Terörün Üç Yılı 01:38

Avrupa’da Terörün Üç Yılı

Barcelona'da düzenlenen terör saldırısı, Avrupa'da artan terör saldırıları bir kez daha akıllara getirdi. DEAŞ'ın üstlendiği terör saldırılarında dikkatleri çeken noktalardan biri de saldırganların Avrupa vatandaşı olmas..