#Dik

Bakım Yapılan Midili 00:57

Bakım Yapılan Midili

Vahşi doğaya terk edilmiş midili uzun süre bakımı yapılmayınca toynakları ve kılları çok uzamış ve böyle değişik bir hal almış .Bakımı yapıldıktan sonra gerçek bir midiliye benzemiş ...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakımlı Erkeğin Kılavuzu Olacak 5 Basit Nokta 01:09

Bakımlı Erkeğin Kılavuzu Olacak 5 Basit Nokta

Bayanlar hiç merak ettiniz mi erkelerin bakım kılavuzunu? Bakımlı erkek olmak için yapılacak basit yolları sizler için derledik...

  • Kadınca tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakımsızlıktan Yürüyemeyecek Durumdaki Midilli 01:11

Bakımsızlıktan Yürüyemeyecek Durumdaki Midilli

İnsan dostu tarafından terk edildikten sonra 10 yıl boyunca bakımsız kalan midilli neredeyse yürüyemeyecek duruma gelmiş..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Bakkal Amca 2 ???? - Kukuli - Yeni Klip 04:30

Bakkal Amca 2 ???? - Kukuli - Yeni Klip

Bakkal Amca 2 Dalgıç abla dalgıç abla Ne var Elbisen var mı Var var Gözlüğün var mı Var var Paletin var mı Var var Ne duruyorsun E Ne yapayım Suya dalsana suya dalsana suya dalsana vay vay suya dalsana Suya dalsana suya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.442 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Baklava Tarifi 06:44

Baklava Tarifi

EREKENLER 3 su bardagi seker 2 bucuk su bardagi su ince bir dilim limon hazirlanisi Ilk önce serbeti icin,ocaga sekeri suyu ve limonu koyun.Kaynamaya baslayinca süreyi tutun tam 10 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun..

Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır  Hazır Yufkadan Baklava 05:08

Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır Hazır Yufkadan Baklava

Bugün sizler için cevizli baklava tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve baklava nasıl yapılır öğrenin. :)) Malzemeler 500gram baklavalık yufka 450gram toz şeker 200gram ceviz 125gram tereyağ Çeyrek limon Yarım su bard..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Baklavacı Magandalar Hasan Ve Hüseyin Sel Tahliye Oldu 10:17

Baklavacı Magandalar Hasan Ve Hüseyin Sel Tahliye Oldu

İstanbul Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesi ile haklarında dava açılan Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler, ilk duruşmada tahliye edildi. Son işlemleri için Maltepe Cez..

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam 00:27

Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam

Soğan piyazlık doğranmak için ilk önce soyulur. Sonrasında parmaklar saklanarak enine doğru kesilir. Yemeklik doğranmak için ise yan yatırılıp bıçağın ucuyla kesikler atılır. Paralelinden de iki çizik atıldıktan sonra en..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Balayı Kurabiyesi Tarifi 03:00

Balayı Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı kabuksuz fındık, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un...

Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar! 04:02

Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar!

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programının deneyimli ekibi tam 7 yıldır kayıp olan Melike’yi arıyor. Melike 18 Ocak 2011’de kaybolmuştu. Melike’nin annesi Fatma Hanım, Muharrem A. adlı kişinin önce büyük kızını istediğini, ..

  • ANKA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balığın İçinden Yılan Çıkması 00:40

Balığın İçinden Yılan Çıkması

Avustralya'da yaşanan olayda 2 amatör balıkçı, yakaladıkları balığın içerisinde bulunan yılanı çıkararak hem balığı hemde yılanı tekrar suya bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Balık restoranında müzikli eğlence 01:22

Balık restoranında müzikli eğlence

ÇEKİCİDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTILAR. ASKER UĞURLARKEN İŞLEK TRAFİKTE TEHLİKE ÜSTÜNDE TEHLİKE SAÇTILAR... TEK KURAL TANIMAZLAR ONLAR DEĞİLDİ. BİR BAŞKA ADRESTE DE, ÇALGILI YEMEK VARDI. POLİS ONLARI HİÇ UMMADIKLARI ANDA BAS..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi 03:07

Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi

Beylikdüzü'nde esnaf olan balıkçı Kenan Balcı, balığın hem doyurucu, hem de zinde tutucu özelliğine dikkat çekerek, “Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim” dedi...

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı 01:10

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı

Binlerce sardalya, Hint okyanusundan Afrika sahillerine göç ettiği balıkçılar tarafından yakalandı. Fotoğrafçı Ahmed Mohamed Al Toqi, balık avlayan insanlarla çok erken saatler geçirdikten sonra, sardalya göçü sırasınd..

Balıkçılardan Kurtulan Balığın Köpekbalığına Yem Olması 00:33

Balıkçılardan Kurtulan Balığın Köpekbalığına Yem Olması

Amatör balıkçılar teknede oltaya takılan büyük balığı tam yakaladık derken balık balıkçıların elinden denize geri atlıyor. Tekneden biraz uzaklaşan şansız balık köpekbalığına yem oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkçıların Bulduğu Tuhaf Şey 04:03

Balıkçıların Bulduğu Tuhaf Şey

Balıkçılar, Balık Ağlarında Beklenmedik Bir Şey Buldular İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Balıktan Korkan Dayı 00:09

Balıktan Korkan Dayı

Yakaladığı balığı temizleyip pişirdikten sonra mideye indirmek isteyen dayı bir anda hareket eden balıktan öyle bir kormuş ki bir daha balık yemez herhalde...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Balina tekneye çarptı! 00:58

Balina tekneye çarptı!

MEKSİKA'DA TURİSTLER KÖRFEZ TURUNA ÇIKMIŞTI... AMA SUDAN ÇIKAN DEV BALİNA TEKNELERİNE ÇARPTI... DEHŞET DAKİKALARI UZADIKÇA UZADI.....