#Dik

Birlikte Zayıflayan Çiftlerin  İnanılmaz Değişimi 03:11

Birlikte Zayıflayan Çiftlerin İnanılmaz Değişimi

Sıkı diyetler, egzersizler, sert spor programları, bazen tüp mide ameliyatları ve zayıflatıcı ilaçlar. Yöntemler farklı olsa da birlikte onlarca kilo vererek yepyeni bir görünüme kavuşan azimli çiftlerin fotolarını sizle..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş -  (Beşiktaş Marşı) 03:02

Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı)

GURURLAN Hiç ayrılmadık ki seninle Sevenler ayrılır mı söyle Kalbimiz toprak olsa bile Ömür biter bu sevda bitmez 112 sene yan yana Siyahla beyazla kol kola Şerefli şampiyonluklarla bir daha GURURLAN burası BEŞİKTAŞ He..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birsen Veda Ederken Hakan'a Öyle Bir Şey Söylemiş Ki Çok Mutlu Oldum 78. Bölüm Survivor 2018 01:35

Birsen Veda Ederken Hakan'a Öyle Bir Şey Söylemiş Ki Çok Mutlu Oldum 7

Birsen'in vedasıyla ilgili konuşan Hakan Hatipoğlu, bir kez tartışma yaşadığı Birsen'in konseyde kendisine sarıldığında söylediklerini anlattı...

  • BETA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisiklet Asansör 00:41

Bisiklet Asansör

Elena Larriba ve Jon Garcia, bisiklet kullanma deneyimine asansör işlevi ekleyerek Vycle adlı dikey çalışan bisiklet konseptini yarattı. Vycle sıradan bir bisiklet gibi çalışıyor. Kullanıcı seleye oturuyor ve üst katlara..

Bisiklet Üzerinde Hareket Yaparken 2 Kez Düşünülmesi Gereken İnsanlar 03:01

Bisiklet Üzerinde Hareket Yaparken 2 Kez Düşünülmesi Gereken İnsanlar

İki teker üzerinde bir şeyler denerken çok daha dikkatli olmalı ve güvenlik önlemlerinizin de üst seviyede olması gerekir. Buradaki insanları izledikçe bunu çok daha iyi anlayacaksınız!..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisiklete Hunharca Binen Adam :) 00:15

Bisiklete Hunharca Binen Adam :)

Bir bisiklet macerasının daha sonuna geldik sıra izleyip güldürmede :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bisikletle Ayıdan Kaçmak 01:24

Bisikletle Ayıdan Kaçmak

Güzel bir bisiklet gezisi sırasında gezdiği ormandaki kocaman ayı bisikletlinin peşine düşüyor, çok uzun bir süre kovaladıktan sonra bisikletçi izini işte böyle kaybettiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Bisküvili Pasta Tarifi  İki Renkli Pasta Yapımı 03:15

Bisküvili Pasta Tarifi İki Renkli Pasta Yapımı

Bugün sizler için Bisküvili pasta tarifi hazırladık. İzleyin ve iki renkten oluşan bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı anlatımı ile öğrenin. :)..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Bitlis'teki Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Yakalandı 01:35

Bitlis'teki Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Yakalandı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan haklarında işlem yapılan kişiler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı...

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Biyolojik baba krizi! 01:47

Biyolojik baba krizi!

DAHA 45 GÜNLÜKKEN EVLAT EDİNDİKLERİ MUSTAFA KEMAL İLE TAM 2,5 YILDIR, SEVGİ DOLU VE HUZURLU BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI, AMA BİR GÜN BİYOLOJİK BABA ÇIKIP GELDİ, İŞTE O GÜNDEN BERİ ÇATAL AİLESİ TEDİRGİN VE MUTSUZ....

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi) 03:08

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi)

Biz Dünyadan Gider Olduk Biz dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun, Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun. Ecel büke belimizi, söyletmeye dilimizi, Hasta iken halimizi soranlara selam olsun. Tenim ortaya aç..

  • TEK KANAL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Biz İkimiz 20. Bölüm İzle 12:20

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle

Arda ile Ceren anne ve babasıyla birlikte Galata Kulesi’ni ziyarete giderler. Burada İstanbul manzarasını ve kuşların nasıl uçmayı öğrendiklerini incelerler...

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle 09:54

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede yaptıkları çadırın içinde oyun oynarlar fakat sağlam yapamadıkları için birden yıkılır ve eve giderler. Akşam, anneanneleri bozulan çadırlarını düzelterek onlara sürpriz yapar...

Biz Kötü Gün Dostunun Resmiyiz Hakan'dan Takımına Övgü 38.Bölüm Survivor 2018 01:35

Biz Kötü Gün Dostunun Resmiyiz Hakan'dan Takımına Övgü 38.Bölüm Surviv

Hakan Hatipoğlu, Survivor 2018'in başından beri 5 dokunulmazlık kaybedilmesine rağmen dostluklarını kaybetmediklerini dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce