#Dik

Borg vs. McEnroe Orijinal Fragmanı 02:28

Borg vs. McEnroe Orijinal Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Börü İlk Fragmanı 01:22

Börü İlk Fragmanı

Alper Çağlar'ın yapımcılığını yaptığı, DAĞ serisinden tanıdık yüzlerin yer aldığı kardeş proje BÖRÜ; içleri vatan aşkıyla yanan, özel hayatlarını görev uğruna sineye çeken fedakar insanları anlatıyor. Kadını, erkeği, baz..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Boşanacakları Söylenen Serdar Ortaç ve Chloeden İlk Açıklama Geldi 02:10

Boşanacakları Söylenen Serdar Ortaç ve Chloeden İlk Açıklama Geldi

Magazin dünyası, Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin boşanacağı dedikodusuyla çalkalanıyor! Bu şok iddia üzerine Chloe'den sadece Magazin D'ye çok özel açıklamalar geldi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bottle Cap Challenge Tepkisi - Tepkikolik 11:17

Bottle Cap Challenge Tepkisi - Tepkikolik

Son zamanların en büyük akımı olan tekme ile ayağınızı şişe kapağına değdirerek açmaya çalışma akımı olan Bottle Cap Challenge'a Tepki verdik ve sonrasında denedik...

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Böyle Tank Fren Testi Görülmedi 00:50

Böyle Tank Fren Testi Görülmedi

Demekki tank fren testi böyle yapılıyormuş ögrendik..

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. 09:36

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim.

Kolay Göz ve Yüz Makyajı :Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. Sizlerden gelen istekler üzerine hazırladığım Yeni Başlayanlar İçin Makyaj. Nasıl Makyaj Yapılır? diye soranlarınız için ürünlerden..

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Boyun Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir 00:45

Boyun Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir

Boyun kireçlenmesi özellikle ilk başlarda ağrı kesici ilaçlarla kontrol edilebilir. Daha sonraki yıllarda fizik tedavi uygulanması ve boyun egzersizleri yapılması gerekir. Fizik tedavinin boyun kireçlenmesinde ve bunun o..

  • NABIZ tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Bozdağ_ FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Bin 360 Dava Açıldı 00:55

Bozdağ_ FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Bin 360 Dava Açıldı

Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ ve 15 Temmuz darbe girişimi konusunda Türkiye genelinde bin 360 davanın açıldığını, iddianameler tamamlandıkça önümüzdeki dönemde yeni davaların ortaya çıkacağını bildirdi...

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Brezilya'da Atlı Market Soygunu 00:03

Brezilya'da Atlı Market Soygunu

Brezilya'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Silahlı soyguncular, eyersiz bir atla geldikleri marketin kasasını boşalttı. Sonrasında da ata binerek kaçtılar...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Brezilya'da Kapkaç Yapan Sokak Köpeği 00:23

Brezilya'da Kapkaç Yapan Sokak Köpeği

Brezilya'da Elindeki Poşette Et Taşıyan İnsanları Gizlice İzledikten Sonra Poşeti Çalarak Kaçan Sokak Köpeğinin Kameraya Yansıyan Görüntüleri İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya'daki Organize Hırsızlar 01:14

Brezilya'daki Organize Hırsızlar

Brezilya'daki Organize Hırsızlar Grup Halinde Yaptıkları El Çabukluğuyla Aldıkları Eşyaları Geri Vermiyor. Ve Bu Çete Tanındığı İçin Kimse Sesini Çıkaramıyor...

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi 01:30

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi

Türkiye yerli üretim solunum cihazlarıyla dünyaya nefes olmaya devam ediyor. Bu kez de Brezilya'ya 650 adet solunum cihazı gönderdik...

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu 01:20

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu

Ünlü Brezilyalı model Denise Bueno bir futbol maçında yan hakemlik yapınca bir anda gündeme oturdu. Sahadaki futbolcuların dikkatlerini üzerine çeken Bueno iç çamaşırsız ve beyaz ıslak tişörtlü haliyle yürekleri hoplattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem 00:56

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem

Brezilya'da, sokakta yürüyen insanların üzerine arabalarının içerisinden silah doğrultarak çantalarını çalan soyguncuların yöntemi dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşçiler 00:52

Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşç

Duvar örmenin en eğlenceli yolunu bulan işçiler briketleri domino taşı gibi dizdiler. Dizdikleri briketler bir bir yıkılmaya başlayıp son briket de düşünce bu defa da sondan başa doğru yerlerine oturmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..