#Dik

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı 02:08

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı

Estetik operasyon geçirenler kervanına katılan Ceylan, özel hayatı ve imaj değişikliğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Son günlerde bazı sanatçılar yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor... Tanınma..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye 02:57

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye

Malzemeler HAMURU İÇİN : 125 gr tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 yumurta Aldığı kadar un İÇ HARCI İÇİN : 6-7 adet havuç..

Champions Tanıtım Fragmanı 02:22

Champions Tanıtım Fragmanı

Champions Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Komedi Dizisi 8 Mart Perşembe Günü NBC'de Başlıyor » Oyuncular: Anders Holm, Andy Favreau, Mindy Kaling Vince her bekar rüyasını yaşıyor. Brooklyn'deki beşinci en büyük spor ..

Chat Programında Estetik Vücut Gören Kezbanlar 03:37

Chat Programında Estetik Vücut Gören Kezbanlar

Omegle adlı chat programında hayatlarında daha önce hiç görmedikleri kadar güzel bir vücut ile karşılaşan kızlar ne tepki vereceğini şaşırıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chef Duygu Tugcu ile Pastacilik Maceralari Strafor ve Pasta Nasil Kaplanir 11:46

Chef Duygu Tugcu ile Pastacilik Maceralari Strafor ve Pasta Nasil Kapl

Strafor ve pastalar nasil kaplanir? Pasta kenari kaplandiktan sonra nasil duzgun kesilir?..

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 03:48

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

Premier Lig'de lider Chelsea, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak zirvedeki yerini perçinledi. Premier Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan lider Chelsea, rakibini 2-0'lık skorla devirdi..

  • Ömer tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Hapis Cezasını Asla Kabul Etmiyoruz' 00:59

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Hapis Cezasını Asla Kabul Etmiyoruz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Berberoğlu hakkında verilen hapis cezasını asla kabul etmediklerini belirterek, Enis kardeşim hiç üzülme. Bu yargılama sürecinden mutlaka beraat edeceksin. dedi..

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Toplayın.. 01:55

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Top

CHP'de seçimlerde alınan yenilginin hazımsızlığı devam ediyor. CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç seçimlerden sonra skandal açıklamalarda bulundu. Kılıç, özellikle Almanya'da Türkiye'ye gönül veren ve sand..

CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü 01:04

CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü

Kadıköy'deki AK Parti seçim irtibat bürosuna saldıran CHP üyesi Nurdan Kutmen, büronun önünde asılı olan AK Parti ve Türk bayraklarını nefretle sökmeye çalıştı. Gelen tepkilere aldırış etmeyen kadının o anki görüntüleri ..

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz 00:22

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullandı. Erdoğdu, sandık güvenliği ile ilgili konuşurken bir anda 'Biz o sandığı alalım Allah'ın oğlu gelip bizden onu ala..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler 13:16

CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından tacize uğradığını iddia eden Deniz Canpolat yaşadıklarını anlattı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı! 01:00

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı!

Çanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde kamera yansıyan sandık görevlisi A.S.'nin 3 kez sandığa imzasız ve geçersiz oy atma görüntülerinin ortaya çıkması büyük yankı uyandı..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı 04:30

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Aydın’da gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında sandıktan çıkan oy sayısı oy kullanan kişi sayısından fazla çıkınca partililer arasında arbede yaşandı. Olay yerine çağrılan polis eki..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Çiçek Kurabiye 01:37

Çiçek Kurabiye

250 gram oda ısısında tereyağı 1 adet yumurta 1, 5 su bardağı pudra şekeri 1, 5 su bardağı mısır nişastası 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao Yaklaşık 3-3, 5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Yo..