#Dik

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

Evde Alternatif Buz Hokeyi 00:15

Evde Alternatif Buz Hokeyi

Buz hokeyi maçını izledikten sonra etkilenen iki kardeş evdeki malzemelerle kendi oyun alanlarını kurmuş. Zekice!..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Evde Bira Yapımı 07:54

Evde Bira Yapımı

Alkole zam geldikçe insanlar evde alkolü içki yapımına yöneliyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Evde Her İşinize Yarayacak Akıllı Asistan 03:08

Evde Her İşinize Yarayacak Akıllı Asistan

Akıllı asistan' pazarındaki teknoloji devlerine meydan okuyan Mycroft Mark 2 teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı 15:22

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı

tursu tarifi Tursuya göre sirkeli suyu anlatiyorum. Kabin icine 8 su bardagi icme suyu koyun 3 su bardagi üzüm sirkesi,2 tatli kasigi seker atin, 2 tatli kasigi limon tuzu atin,5 yemek kasigi kalin tursuluk tuzuda koyun ..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı 01:20

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı

Tavuk Tantuni Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk göğsü su zeytin yağı pul biber karabiber kimyon tuz İçine koymak için; Soğan maydonoz sumak tuz domates Hazırlanışı; 1. Tencereye küp küp doğranmış tavuk göğsü..

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı! 00:49

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı!

İsveç'in başkenti Stockholm'de çürüyen elmaları yedikten sonra sarhoş olan bir geyik, cam kapıyı kırarak girdiği bir evde hasara yol açtı...