#Dik

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı 00:50

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı

Kayseri'de, cezaevindeki örgüt mensuplarının ailelerine maddi destek için 15 Temmuz sonrası toplantı düzenledikleri iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı...

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

Fetö'cü Hainler Duruşmaya Gülerek Geldi 01:05

Fetö'cü Hainler Duruşmaya Gülerek Geldi

Kocaeli'de Gölcük Donanma Komutanlığında görevli 92 kişinin yargılandığı FETÖ/PDY davasında yargılanan sanıkların duruşmaya gülerek gelmesi dikkat çekti...

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış 01:29

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanan Pınarbaşı, Şanlıurfa'da plaka tanıma sisteminin FETÖ'nün toplantılarında verilen talimatla kapatıldığını beli..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu 00:57

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu

videonun her yeri epik. sözün tıkandığı yer. feto olup devlete sızacağına, aktör olsan oscar alırdık..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı 00:47

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın hakim çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü 00:44

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 işadamından 2’si tutuklandı. Tutuklanan ..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi 01:15

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi

Ankara'da tedavi görürken hayatını kaybeden Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, toprağa verildi. 15 Temmuz darbe girişimine karıştığı i..

Fetö'nün  Yargıtay İmamı  Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit 01:33

Fetö'nün Yargıtay İmamı Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit

FETÖ'nün Yargıtay imamı olduğu öne sürülen Kuseyri'nin de yargılandığı davanın görüldüğü mahkeme salonunun dışında, Kuseyri'nin eşi Bedia ve kardeşi Cem Kuseyri, müştekiler Öztürk ve Akgeyik'i Bu yaşadıklarınız daha b..

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu 07:09

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, FETÖ'nün uyuyan hücrelerine dikkat çekerek, 2. darbe planını harekete geçirmek için bu hücreleri kullanmayı planlandığı belirtildi. FETÖ'nün..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz 01:46

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz

Akıncılar Hava Üssü'nde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu ortaya çıktı...