#Dikkatli olmaya

Aşkın Bu Ne Hal Son Görüntüsü İçler Acısı 06:12

Aşkın Bu Ne Hal Son Görüntüsü İçler Acısı

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan ve ekranlar boy göstermeyen güzel şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Alışveriş yaparken görüntülenen Aşkın Nur Yengi, tatil için alışveriş turuna çı..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sorumsuz Bisikletlinin Motosikletliği Sopasıyla Düşürmesi 03:02

Sorumsuz Bisikletlinin Motosikletliği Sopasıyla Düşürmesi

Çok tehlikeli ve dehşet verici bir durum. Göğsünden darbe alıyor. Yollarda daha dikkatli olmayı öğrenilmeli...

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Resimdeki Hata Ne ? 14:09

Bu Resimdeki Hata Ne ?

Mediakraft Ekibinden Dikkatli Misin İzle..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü 00:32

Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü

Aşırı yağışlardan dolayı sel suları basan yolda sürücüler dikkatli bir şekilde ilerlerken içlerinden biri göz göre göre sel sularının içine dalmış...

  • JET TV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye 00:53

Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye

İstanbul Topkapı'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan bir sürücü, polis uygulamasına takıldı. 2 bin 18 lira para cezası kesilen Ferit T. “Evim Cevizlibağ'da. 500 metre için güzel bir fiyat gerçekt..

For Honor  Season 4 Aramusha Gameplay PS4 01:36

For Honor Season 4 Aramusha Gameplay PS4

The war between Knights, Vikings, and Samurai rages on in Season 4 Order & Havoc! Watch to learn more about Aramusha, a new hero joining the battlefield in season 4. Aramusha (Samurai Hybrid) – Wielding dual katanas, the..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle 1:30:00

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle

Danıştay kararıyla gösterim izni alan film, çocuk yaştaki genç karısını gençlere peşkeş çekip onları izleyen sapık eğilimli bir kocayı anlatır. Önce hizmetçisiyken sonra karısı olan Melek bilinçsiz, yaşlı kocası ise ikti..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Yalandan Kitap Okuyan Adam 00:10

Yalandan Kitap Okuyan Adam

Metroda kitap okuyan adamın hızı diğer bir yolcunun dikkatini çekmiş. Yolcu dikkatli baktığında aslında adamın öylesine sayfaları çevirdiğini fark etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman 00:40

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman. Lütfen temassız özellikli kredi kartlarınızı kötü niyetli insanların ulaşamayacağı noktalarda muhafaza etmeye özen gösterin veya toplum içerisinde çok dikkatli olun....

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim 00:06

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim

Düğünde halay çekenlerin önünden ışık hızında bir şey geçiyor. Dikkatli bakıldığında bu cismin davulcu olduğu anlaşılıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #40 10:06

PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #40

Pubg Steam oynarken başınıza bunlar gelebilir. Dikkatli olun :)..

Kan sulandırıcı kullananlar dikkat! 01:15

Kan sulandırıcı kullananlar dikkat!

Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu’ndan kan sulandırıcı ilaç kullananlar için önemli uyarı. Bazı meyveleri yerken çok dikkatli olunmalı...

Sahte doktor tuzağı 02:49

Sahte doktor tuzağı

Sahte hesap ile kendini doktor olarak tanıttı ve sahte diplomayla İstanbul Beşiktaş’taki bir hastanede çalışmaya başladı. Oyunu dikkatli bir takipçi bozdu. Peki bu ve buna benzer sahtekarlıklara insanları kandırmak bu ka..

Türkiye Suriye Sınırı Açılmamalı! Özellikle Hatay ve Deprem Bölgesi Boşaltılmamalı 51:43

Türkiye Suriye Sınırı Açılmamalı! Özellikle Hatay ve Deprem Bölgesi Bo

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 15 milyon civarında insanı etkileyen büyük deprem felaketinin sonrasında yaralar nasıl sarılacak? Bölgedeki demografik yapıyı değiştirmek üzerine nasıl çalışmalar yapılıyor? Yabancı ülke..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Devir Geliyor ki, Borçlanmayın! 1:02:20

Öyle Bir Devir Geliyor ki, Borçlanmayın!

Balkonda Üretin! Altın ve Tarla Alın! Borsada Dikkatli Olun..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 9 ay önce
Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Lavaş Ekmeği Tarifi 06:22

Lavaş Ekmeği Tarifi

1 kilo un 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagindan bir parmak eksik zeytinyagi 1 paket yasmaya (1 paket kuru mayada olur) 2 tatli kasigi dolusu tuz 1 yemek kasigi seker Hazirlanisi Yogurma kabi..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..