#Dikkatsizlik sonucu oluşan kazlar

Olacak O Kadar 3.Bölüm İzle 47:26

Olacak O Kadar 3.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 3. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Büyük Sahra'nın Güneyinde Belgeseli, 1. Altın Kazık Yarışması ve Bir Solistle..

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle 54:04

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 4. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Toplu Program, Pazarlamacı ve Sansürcü skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle 52:19

Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 5. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş, Konuşa Konuşa ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle 49:06

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 6. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş ve Ev Hali skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle 51:46

Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 7. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Forum Programı ve Yılbaşı Haberi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle 53:01

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 8. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sağlık Olsun, Ben Bulurum Bilgi Yarışması ve Spor Programı skeci yer almaktad..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Olacak O Kadar 9.Bölüm İzle 43:15

Olacak O Kadar 9.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 9. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Trafik Cezası, Olacak O Kadar Ev Hali, Bestami'nin Müzik Hayatı ve Dikkat ske..

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle 42:58

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 10. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, 1 Sorun 1 Konuk, Olacak O Kadar Ahu Tuğba ve Pazar Tatili skeci yer almaktad..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle 47:45

Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 11. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Çocuklar İçin, İngilizce Dil Dersi, Ekonomi Dersi, Küçük Hüsamettin Hüso The..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.537 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle 43:48

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 12. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sabahın Seher Vakti, Bir Küçük Hanımcık ve 1. Çinko Bilgi Yarışması..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle 55:39

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 13. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Yıldız ve İkinci Bahar skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle 48:26

Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 14. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Doğru Okula ve Kameranın Gerisi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle 52:43

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 15. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Başhemşire, Açlık ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle 51:56

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 16. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Açık Öğretim, Hastalık, Sordum soruyu Aldım Cevabı Yarışması, Besta..

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle 50:46

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 17. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sağlık ve Dilencilik skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle 57:12

Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 19. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Bilim ve Teknik, Yorgun Savaşçı, Lokanta Teftişi ve Adam Olacak Vatandaş ske..

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle 58:04

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 20. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Aile Planlaması, Nüfus Planlaması, Madde Bağımlıları ve Küçük Hüsamettin Bir..

Gezelim Görelim (Derleme) 29:19

Gezelim Görelim (Derleme)

Nuray Yılmaz'ın sunculuğunu yaptığı programda; önceki bölümlerden oluşan derleme yer almaktadır..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

 Muhteşem Dans Gösterisi 04:54

Muhteşem Dans Gösterisi

Miniklerden oluşan dans ekibi Duymayan Kalmasın programında eğlenceli anlar yaşattı...

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce