#Dikkatsizlik sonucu oluşan kazlar

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada 02:10

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada

Geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da meydana gelen 7,1 şiddetindeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Şiddetli depremde duvar ve bina kirişlerindeki oluşan hasar saniye saniye kaydedildi...

Sosyete Nedir 03:03

Sosyete Nedir

Sosyete, bir toplumda modayı takip eden zengin ve etkili kimselerden oluşan, toplumun geri kalan kısmından farklı gruba verilen isimdir. 1950'lerde jet yolculuklarının başlamasıyla bunlara jet sosyete denilmiştir...

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba 05:53

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba

Tesla sayesinde otomotiv sektöründe devrim yaşanırken The Backyard Scientist de kendi aracını tanıttı. Dev bir fare kapanından oluşan aracını görücüye çıkardı. Araç Tesla'ya göre çok daha basit kalsa da kendi imkanlarını..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor 01:58

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar oluşan ve bu yüzden tedirgin şekilde yaşayan İnandık köyü sakinleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) alınan karar doğrultusunda yeni köy yer..

Muğla'da Korkutan Hortum 01:52

Muğla'da Korkutan Hortum

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Karadere plajı açıklarında oluşan hortum, paniğe neden oldu...

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Üniversite Öğrencileri Yarış Aracı Tasarladı 01:42

Üniversite Öğrencileri Yarış Aracı Tasarladı

YTÜ öğrencilerinden oluşan YTU Racing takımının tasarlayıp ürettiği 4. otomobil YTR-04 tanıtıldı...

Mehmet Erdem Yeni̇ Albümünde Ki̇mi̇nle Düet Yapacak- 05:53

Mehmet Erdem Yeni̇ Albümünde Ki̇mi̇nle Düet Yapacak-

Mehmet Erdem sahne provasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mehmet Erdem eski ve yeni şarkılardan oluşan yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı albümün de Rubatu grubuyla bir düetinin olduğunu söyledi. A..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 00:42

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

sınırındaki Kilis'e, askeri sevkiyat yapıldı. Türkiye'deki çeşitli birliklerden Kilis'e gelen ve çok sayıdaki askeri araçtan oluşan konvoy, Musabeyli ilçesinden Suriye sınırına doğru hareket etti...

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem 00:53

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem

Almanlar geceleri sokaklara ve duvarlara işeyenlerin idrarını geri gönderen duvar boyası sayesinde şehirde oluşan kirliliğe çözüm bulmuş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:53

Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 6 Bölümden Oluşan 4. Sezonun Resmi Fragmanını Yayınlandı. 29 Aralık Cuma Günü Tüm Bölümleri İle Netflix Ve Seyredelim.com 'da :-D..

Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..

Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti 00:26

Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti

İran'da bir doğum günü partisinde kutlama sırasında sıkılan köpüğün oluşturduğu esinti, mumların alevini büyüttü ve masa bir anda tutuştu. Alevler içinde kalan masa da 2 genç kızın saç ve kıyafetlerini tutuşturdu. Bir an..

Türk Askeri Sınırı Geçti! 07:54

Türk Askeri Sınırı Geçti!

TSK'dan yapılan açıklamada 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, İdlib Bölgesinde icra edeceği harekât kapsamında, gözlem noktal..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol.1  - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1 09:30

Kill Bill Vol.1 - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1

Kill Bill - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması1 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuza..

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 07:23

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı  - Vertina  09:23

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuz..

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir 02:12

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir

Kulağa kaçan su, dış kulaktaki kiri şişirip işitme kaybına sebep olduysa öncelikle dış kulak yolunun temizlenmesi gerekir. Eğer bu işlemi yapabilecek bir hekim yoksa sirke-alkol formülü uygulanabilir. Bu uygulama için ya..

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diş Hassasiyeti Neden Olur 00:48

Diş Hassasiyeti Neden Olur

Genellikle diş sıkma, diş gıcırdatma gibi sorunlardan dolayı oluşan diş açıklıkları veya diş eti rahatsızlıkları diş hassasiyetine yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..

Beyaz Saclara Kesin Çözüm 03:27

Beyaz Saclara Kesin Çözüm

Sadece Patates Kullanarak Oluşan Beyaz Saçlardan Kurtulun İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç Okulu İzmir'deki Okulda 33 İkiz Bir de Üçüz Var 01:49

Dünyanın En İlginç Okulu İzmir'deki Okulda 33 İkiz Bir de Üçüz Var

İzmir’deki Makbule Süleyman Alkan Ortaokulunda tam 33 ikiz ve bir üçüz bulunuyor. Tek ve çift yumurta ikizlerinden oluşan 69 öğrenci, Guinness Rekorlar Kitabına girmek için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Okulda ise toplam..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..