#Dikkatsizlik sonucu oluşan kazlar

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak 07:31

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak

Göz altınızda oluşan morlukları nasıl kapatacağınızı gösterdiğim videoma hoşgeldiniz.Size referans olması açısından elimdeki tüm ürünleri örnekledim.Umarım işinize yarar bilgiler paylaşmışımdır ,kullandığım tüm ürünlerin..

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu 00:52

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu

Gazze'deki İHH ofisi ve cami İsrail saldırısının hedefi oldu İsrail'in 14 Temmuz'da Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısının ardından Şeyh Zayid Cami'de ve İnsani Yardım Vakfı merkez binasında oluşan hasar güvenlik ..

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim 13:55

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü 03:07

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

İbrahim Tatlıses Albümü Erol Köse'ye Pahalıya Patladı 02:16

İbrahim Tatlıses Albümü Erol Köse'ye Pahalıya Patladı

Prodüktör Erol Köse, İbrahim Tatlıses'in eski eserlerinden oluşan 'Tatlıses Klasiği' adlı albümü kendisinden izin almadan piyasaya sürdüğü için Tatlıses ile mahkemelik oldu. Kendisinden izin alınmadan eski türkülerin..

  • BETA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyoğlu’nda Çöken Binanın Yıkılma Anı Havadan Görüntülendi 00:38

Beyoğlu’nda Çöken Binanın Yıkılma Anı Havadan Görüntülendi

Beyoğlu’nda çöken binanın yıkılma anı havadan görüntülendi Beyoğlu Sütlüce'de dört katlı bir apartmanın zemininde oluşan toprak kayması nedeniyle bina çöktü...

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...

TEM'de Kaza İstanbul Ankara İstikametinde Trafik Durdu 00:44

TEM'de Kaza İstanbul Ankara İstikametinde Trafik Durdu

Tem Otoyolu İstanbul-Ankara istikameti Gebze mevkiinde meydana gelen trafik kazasından sonra oluşan trafik 25 kilometreye ulaştı. Araçların hareket dahi edemediği anlar böyle görüntülendi...

Ceyhan Başlangıç Olaylı Marka New Well‘in Far Paletini Deniyorum 10:00

Ceyhan Başlangıç Olaylı Marka New Well‘in Far Paletini Deniyorum

New Well fondöten ilgimi çekmemişti ama tamamı mat farlardan oluşan bir paleti olunca sizler için incelemek istedim..

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edildi 00:24

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edild

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Tunceli'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak devlet hastanesine kaldırıldı.Hastanede ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu'nun beyinde oluşan pıhtılaşma nedeniyle sarsıntısı geçirdiği ve du..

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek 12:02

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek

Eylül ayında severek kullandığım makyaj malzemesi, saç bakım ürünü, yemeğin yanında oyun ve diziden oluşan karışık bir favoriler videosu hazırladım. Lütfen özellikle diziyi ve oyunu bilenler ya da benden sonra izleyecek..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Yağmur Birikintisinde Keyif Yapan Adam 00:28

Yağmur Birikintisinde Keyif Yapan Adam

ABD, Connecticut Hartford'da bir adam ağır yağmur fırtınaları sırasında bir otoparkta oluşan sel birikintisinde yüzme keyfi yaptığı görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz 03:33

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz

MALZEMELER 5 Adet orta boy ayva 1 adet büyük boy nar 1 kg şeker 5 bardak su (800 ml) Yarım limon suyu 5-6 adet karanfil TARİFİ Ayvaların kabukları soyulur, çekirdekleri ayrılır küçük parçalara bölünerek , kararmama..

Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

4N1K - Bütün Okul Duysun 10:08

4N1K - Bütün Okul Duysun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

Şiddetli Hortum Köyü Yerle Bir Etti 00:56

Şiddetli Hortum Köyü Yerle Bir Etti

Çin'in kuzeyinde oluşan şiddetli hortum köyü talan etti. Can kaybının yaşanmadığı felakette yüzlerce kişi yaralandı ve maddi hasar kaybı oluştu...

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..