#Dile gelen kedi

Kedilere ne oluyor 02:20

Kedilere ne oluyor

Kedilere ne oluyor..

Eyüpsultan Meydanı’nda pitbull dehşeti 00:55

Eyüpsultan Meydanı’nda pitbull dehşeti

Eyüpsultan Meydanı’nda pitbull cinsi köpek, sokaktaki bir kediye saldırdı. Yaralı kedi köpeğin elinden kurtarılırken, o anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi...

Gumball - Aşk 04:58

Gumball - Aşk

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 384 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gumball - Derleme 04:44

Gumball - Derleme

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Kediye Rahat Vermeyen Çamaşır Makinesi 00:40

Kediye Rahat Vermeyen Çamaşır Makinesi

Çamaşır makinesi üzerinde yatan kedi, makinenin sıkmaya geçmesiyle rahatsız olmuş. Uzun süre titreşimin geçmesini beklese de daha fazla dayanamamış ve makinenin üzerinden atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Araba Motoruna Giren Kediler Kadınları Şaşırttı 00:15

Araba Motoruna Giren Kediler Kadınları Şaşırttı

İki kadın binecekleri aracın kaputundan bir sürü kedi çıkınca şaşkınlıkları güvenlik kameralarına yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alper Atakan & İlyas Yalçıntaş - Aşk Tohumu 01:08

Alper Atakan & İlyas Yalçıntaş - Aşk Tohumu

vahşi kedi..

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler The Avengers Film  İzle 2:12:59

Yenilmezler The Avengers Film İzle

Özet ve Detaylar SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten k..

  • Film İzle tarafından
  • 22.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. 09:36

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim.

Kolay Göz ve Yüz Makyajı :Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. Sizlerden gelen istekler üzerine hazırladığım Yeni Başlayanlar İçin Makyaj. Nasıl Makyaj Yapılır? diye soranlarınız için ürünlerden..

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mucize Lezzetler Mangal Yapalım 24:41

Mucize Lezzetler Mangal Yapalım

Refika bu bölümde Fıstıklı Reyhanlı Kebap, Balkanlar’dan Gelen Lutenitza, Mangalda Muz ve Kestanemsi İncir hazırlıyor...

Terörden Kaçtı, Ekmek Parasını Çıkarmaya Çalışırken Hayatını Kaybetti 03:49

Terörden Kaçtı, Ekmek Parasını Çıkarmaya Çalışırken Hayatını Kaybetti

Terörden Kaçtı, Ekmek Parasını Çıkarmaya Çalışırken Hayatını Kaybetti Mardin’in Nusaybin ilçesinde moloz yığınları arasında hurda toplarken meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Hamit Çevik’in ve geride bıraktığı ai..

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti 02:38

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarl..

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar 01:06

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar Tramvay Durağının karşısındaki bir restoranda meydana gelen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı 01:15

Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı

Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı İngiltere'de bir demiryolu işçisi, kendini riske atarak, hızla gelen treni fark etmeyen bir bisikletlinin hayatını kurtardı..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..