#Dile gelen kedi

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı 01:32

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Kudüs açıklamasının son derece talihsiz bir açıklama olduğunu dile getirerek Yapılan açıklamalar her şeyden önce uluslararası huku..

Merve Boluğur’u Murat Dalkılıç Yeni Bir Aşka Küstürdü 01:16

Merve Boluğur’u Murat Dalkılıç Yeni Bir Aşka Küstürdü

Saç değişikliği yapmayı çok sevdiğini dile getiren güzel oyuncu Merve Boluğur'a 2018'den beklentisi soruldu. Aşk son planda kaldı. Murat Dalkılıç ile ilgili soruları duyunca çareyi kaçmakta buldu..

  • BETA tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir 04:02

Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir

Öfke hem faydalı hem de zararlı bir duygu olarak nitelenebilir. Bazı durumlarda belli bir ölçüde öfkelenmek ve bunu dile getirmek sağlıklı bir davranış olur. Öfkenin miktarı ve süresi büyük önem taşır. Benliğini tanımaya..

  • NABIZ tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik 03:04

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Ödülleri'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıldır büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmeye çalıştığını dile getirerek. Biz şu veya bu gücün ne dediğine değil, sad..

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü 00:48

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü

Mescid-i Aksa'da okunan cuma hutbesinin ardından bir grup Filistinli, Haerm-i Şerif'in avlusunda Kudüs ve Filistin lehine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını açtı. Kudüs İslami Vakıf İdaresi Sözcüsü Fi..

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi 01:20

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi fahri doktora töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudanlı gençlerin muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali İmran Suresi 110. ayetini okudu...

Asgari Ücret Açıklandı 03:02

Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu asgari ücreti açıkladı. Bakan Sarıeroğlu 1 Ocak 2018 itibariyle asgari ücretin net olarak 1603 lira brüt rakam ise 2029 TL olacağını dile getirdi...

Maluma - Me Enamore 03:07

Maluma - Me Enamore

Maluma - Me Enamore Listen..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka 01:11

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka

Manganın eski solisti Ferman Akgül, önceki akşam görüntülendi. Ferman Akgül önceki akşam minik bir konser sonrası, Eşinin arkadaşları ve Arsenal Copenhagen Danimarka milli futbolcusu olan kuzenleri ile objektiflere yansı..

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mt - Minnet Eylemem Trap 02:56

Mt - Minnet Eylemem Trap

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün ..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Utangaçlığın Nedenleri Nelerdir 01:00

Utangaçlığın Nedenleri Nelerdir

Utangaçlığın nedenleri ailesel veya toplumsal olabilir. Utangaçlık kişinin kendi varoluşunu sorguladığı ve kendini başkalarıyla kıyasladığı bir süreçtir. Davranışsal olarak bakıldığında kişilerde kaçınmalar görülebilir. ..

  • NABIZ tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü 04:57

Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinden geçen Sakarya Nehri’ne bırakılan kimyasal atıklar nedeniyle bir kısmı siyaha bürünen nehrin kokusu vatandaşları canından bezdirdi. Mahalle sakinlerinden Erdem Küksal, “Hemen hemen artık bu ..

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..