#Dile gelen kedi

Klavye Delikanlıları 7 .Bölüm 1. Fragmanı 00:57

Klavye Delikanlıları 7 .Bölüm 1. Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sahibinden Aşırı İlgi İsteyen Sevimli Horoz 00:30

Sahibinden Aşırı İlgi İsteyen Sevimli Horoz

horozun okşanmasını dile getirmesi..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ? 00:24

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ?

83 yaşındaki fahrettin beyin tıpa tepkisi. bir türlü sesleri net duymadığı için tıptan çözüm beklediğini dile getirmesi. Yurdumun güzel insanların güzel komşuluk sohbetleri:-)..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

Klavye Delikanlıları 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Klavye Delikanlıları 7. Bölüm 2. Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 1. Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 1. Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 2. Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Rezan Şi̇rvan Na Na Kürtçe 04:37

Rezan Şi̇rvan Na Na Kürtçe

Lawiko Dilêm Evîne way, way, way, way çi bikim, Çare nîne Kuro Dilêm Evîne way, way, way, way çi bikim, Çare nîne eger tu ji min hez nakî, rast bêje, min nexapîne a, na, na, nawelle Rêzanê Qiza Melle a, na, na, Nawelle R..

  • PengoTV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe 04:00

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe

Şarkı Sözleri Dîlberê Dîlber Tu weka gulekê vebû ye di dilê min de; Erd û ezman ê min tu ye,ronî ya çavê min. Xweşikbûn a te bû ye bela li serê min; Ma ne bese Dîlber,de were ba min. Dîlber ê dîlber,dîlber a min ê..

  • PengoTV tarafından
  • 2.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görüntülendi 01:00

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görün

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde görüntülediği caretta carettayı sevme fırsatı buldu. Zıpkınla balık avı için su altına dalan Turan, kame..

Sabotaj olabilir mi 01:37

Sabotaj olabilir mi

HATAY'DA 2 GÜNDÜR SÖNDÜRÜLEMEYEN YANGINLA İLGİLİ SABOTAJ İHTİMALİ DİLE GETİRİLDİ. SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN BİR GÖRÜNTÜ DE O İDDİALARI DESTEKLER NİTELİKTEYDİ...

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi 02:01

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Filistin'de Türkiye ve Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde çocukların fes giymelerini hazmedemedi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dün akşam ABD ve İsrail'e karşı elde ed..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı 04:51

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı

Ünlü şarkıcı Berkay önceki akşam Kuruçeşme’de ekip arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Şarkıcı albümündeki her şarkıya klip çekmek istediğini fakat klip çekme maliyetinin çok fazla olduğundan dolayı bunun mümkün olmadığı..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Webo'ya ırkçı saldırı! 02:47

Webo'ya ırkçı saldırı!

DÜNYA, İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ... UEFA'NIN EN ÖNEMLİ ORGANİZASAYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ, BİR İNSANLIK SUÇUNA SAHNE OLDU. PARİS ST. GERMAİN - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINININ 4. HAKEMİ, PİERRE WEBO'YA..

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir)

Pandemi döneminde kendilerine çok iş düşen moto kuryelerden biri, karlı havada siparişini teslim ettikten sonra isyanını dile getirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Denizlerde av sezonu başlıyor 04:48

Denizlerde av sezonu başlıyor

Denizlerdeki av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle ‘Vira Bismillah' diyecek olan balıkçılar son hazırlıklarını yapıyor. Balıkçılar, yeni sezondan umutlu olduklarını dile getirdiler...

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..