#Dile gelen kedi

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video) 09:08

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video)

HİÇ OLDUM Beşer idim şaşkın oldum Yandım belki insan oldum Zahir nedir ki batın nedir ki Dile gelmez bir sır oldum Hakkın emaneti bendedir bende Cümle alem ol sözünde Gurbet nedir ki vuslat nedir ki Sana çıkan bir yol ..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..