#Dile gelen kedi

 Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi 01:31

Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi

Bodrum'a 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadını çıkarıyor. 14 kişilik grup, akşam yemeği için 5 bin 280 Euro'luk hesap ödedi. Bodrum'a 75 metrelik süpe..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 21.Bölüm - Fikonun Kelebeği Çiler! 06:05

Adı Efsane 21.Bölüm - Fikonun Kelebeği Çiler!

Çiler ve Fiko arasında duygusal anlar yaşanıyor. Takısını kaybeden Melis, Çiler'i arayarak ondan yardım ister. Kolyeyi bulmak için mahalleye gelen Çiler ise Hakan'ı arayıp eskileri hatırlatmak istemediği için, Fiko'yu ar..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Özer! 01:28

Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Ö

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in 1 Temmuz Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde arabayı Ayça Çaltıllı ve Samet Özer çifti kazandı! “Ben Bilmem Eşim Bilir..

  • ANKA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi 01:00

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi

ABD'de bir ofisin kapısını boynuzlarıyla kıran ve işe gelen ofis çalışanlarının paniğe kapılmasına sebep olan keçi, internette izlenme rekorları kırdı. İşte o görüntüler. Kolorado'daki ofisin çalışanları, pazartesi sabah..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı! 06:09

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı!

Hakan ve Naz arasında duygusal bir bağ oluşuyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gelen Hakan ve Naz, geçmişte yaşadıkları olumsuz şeyleri konuşuyor arasında yakınlaşma oluyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gele..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nisandan Arkadaşım Eşek Performansı 00:53

Nisandan Arkadaşım Eşek Performansı

Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in 9 miniğinden biri de masallarıyla sosyal medya fenomeni haline gelen 3 yaşındaki Nisan Aktaş. Nisan, Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in bu akşam (29 Temmuz Cumartesi) ekrana gelen bölümünde hayra..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 01:01

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Rusya'da kontrolden çıkan TIR, bir aracı kağıt gibi ezdikten sonra yan yattı. Üzerine gelen TIR'dan son anda kurtulan bir araç ise, diğer şerite girince karşıdan gelen başka bir TIR'la çarpıştı. Yaşanan felaket sonucu ot..

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Bir Ablanın En Acı Anları Kameraya Yansıdı 00:42

Bir Ablanın En Acı Anları Kameraya Yansıdı

Eskişehir'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 38 yaşındaki sürücünün kaza yerine gelen ablasının hayatının en zor anları, an ve an kameraya yansıdı...

Hatalı Sollama Tam Olarak Budur! 00:34

Hatalı Sollama Tam Olarak Budur!

Korkunç kaza Rusya'da gerçekleşti. Hızlı gelen sürücü önündeki traktörü hemen geçmek isteyince hatalı sollama yaptı ve karşıdan gelen araca çarparak takla attı...

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babalarına Kavuşan Asker Çocukları 02:23

Babalarına Kavuşan Asker Çocukları

İzne gelen askerlerin çocukların kavuşma anı..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim 00:35

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim

Rusya'da meydana gelen kaza görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde sollama yapan bir aracın hemzemin geçitte kepçenin önünde durduğu görülüyor. Kepçe ise frene basmak yerine dire..

Bu Da Salça Hırsızı 00:32

Bu Da Salça Hırsızı

Kilis'te meydana gelen salça hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Abdioymağı Mahallesi Hasanbey Hamamı Sokak'ta yaşayan Muhammed Y. depoya bıraktığı salçanın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.İhbarı üzerine gel..

Seyir Halinde Lastik Fırlarsa 00:30

Seyir Halinde Lastik Fırlarsa

Civataları iyi sıkılmamış lastik, seyir halindeki arabadan fırlayarak karşı yönden gelen kamyona çarptı. Rusya'da meydana gelen kaza kamyonda bulunan araç kamerası tarafından görüntülendi...

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza 00:47

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza

Düzce'de düğün konvoyunda feci bir kazaya sebep olan Tofaş sürücüsüne sosyal medyada büyük tepki geldi. Konvoyun önünü kesmek için hamle yapan Tofaş sürücüsü sol şeritten gelen motosikletin kaza yapmasına sebep oldu. 201..

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında 01:09

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında

Kahramanmaraş'ta çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kahramanmaraş il merkezinde ve ana arterleri üzerinde meydana gelen trafik kazalarının çoğunluğunun dikkatsizlik sonucu meyda..

Kocaeli'de Kavşaktan Kontrolsüz Çıkan Araç Kaza Yaptı 03:17

Kocaeli'de Kavşaktan Kontrolsüz Çıkan Araç Kaza Yaptı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile karşı yönden gelen ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı...

New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İphone 6 Batarya Pil Değişimi Nasıl Yapılır İphone 6 Şarj Sorunu 02:06

İphone 6 Batarya Pil Değişimi Nasıl Yapılır İphone 6 Şarj Sorunu

iPhone 6 Batarya/Pil Değişimi detaylarını gösteren videomuzda servisimize iPhone 6 şarj sorunu problemi şikayetiyle gelen cihazın iPhone 6 şarj etmiyor, batarya/pil çabuk bitiyor problemleri ile gelen bir cihazdır. Tekni..

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Kağıt Soruları Konukları Çok Güldürdü 05:29

Beyaz Show - Kağıt Soruları Konukları Çok Güldürdü

Beyaz Show'un 15 Aralık konuklarımız Mustafa Ceceli, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Tümer Metin'e gelen kağıt soruları hem kendilerine, hem de stüdyodaki seyircilere eğlenceli anlar yaşattı! Beyaz Show'un Kağıt Sorula..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevilmeyen 10 Misafir Tipi 04:12

Sevilmeyen 10 Misafir Tipi

Bu videoda sevilmeyen misafir tiplerini Hayat Okulu videosu haline getirdik. Çat kapı gelen misafir, anne baba yokken gelen misafir, gitmek bilmeyen misafir, yüzsüz misafir... Bu misafirleri hiç sevmiyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı 00:30

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı

Çorum'da yaya geçidi yerine yol ortasından karşıya geçmeye çalışan iki kadın ölümden döndü. Gazi Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası mobese kameralarına yansıdı. Pirbaba Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan ik..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..