#Dilek torgut feryat müzik dinle

İlk Defa Ağda Yapan Kızlar 04:24

İlk Defa Ağda Yapan Kızlar

Kızlar hayatlarında ilk defa ağda yapmayı denemişler ve yaptıklarına neredeyse pişman olmuşlar ortalık feryat figan seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 4.598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Köpeğe Eziyet Eden Vicdansız Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! 00:49

Yavru Köpeğe Eziyet Eden Vicdansız Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Görüntülerde, yaşlı bir adamın yavru köpeğe defalarca tekme attığı görülüyor. Zavallı hayvan duyduğu acıyla feryat ederken, adamsa duruma hiç aldırış etmiyor..

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı 00:17

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan 12 yaşındaki çocuk şimşek elindeki şemsiyeye çarpması sonucu öldü. kameraman anne çığlıklarla feryat etti.Bu film şaka gibi olduğunu söyleyen anne olduklara inanamadı. Bir fırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Gutalı Anneler Haykırdı: Birbirimizin Etini Mi Yiyelim 01:07

Doğu Gutalı Anneler Haykırdı: Birbirimizin Etini Mi Yiyelim

Suriye'de Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'dan yürek burkan bir feryat yükseldi. Evlerini bombardımanda kaybeden Doğu Gutalı bir kadın Müslümanlara seslendi: Yiyecek bir lokmamız yok, çocuklarım üç gündür aç. Ne ya..

Kefen Giyip Annesine Ölü Şakası Yapan Ruh Hastası 00:32

Kefen Giyip Annesine Ölü Şakası Yapan Ruh Hastası

Böyle eşek şakası olmaz dedirten görüntüler Zonguldak'ta çekildi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaş kefen giyerek annesine ölü şakası yaptı. Şakayı gerçek sanan yaşlı kadın ise oğlunun kefene bürünmüş halini gör..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Makbule özgürlüğüne kavuştu 02:52

Makbule özgürlüğüne kavuştu

Adana'da bozulan akülü tekerlekli sandalyesinin yerine yenisini alamayan ve 'Özgürlüğümü geri verin' diyerek feryat eden serebral palsi hastası Makbule Gülşah Canbolat’ın imdadına belediye yetişti. Yüreğir Belediye Başka..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı 01:16

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı

BAHÇEDE SEBZE EKTİKLERİ TOPRAĞI HAVALANDIRMAK İÇİN ÇAPA MOTORUNU ÇALIŞTIRDI... NASIL OLDUYSA İKİ AYAĞINI BİRDEN MAKİNEYE KAPTIRDI. FATMA NUR ŞAHİN 1 SAAT ACI İÇİNDE KIVRANDIKTAN SONRA ACILAR İÇERİSİNDE FERYAT FİGAN KURTA..

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Kamuran Akkor  Sev Yeter 04:05

Kamuran Akkor Sev Yeter

güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, ..

Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..