#Dilim ekmek tarifi

Köy Ekmeği Tarifi 03:29

Köy Ekmeği Tarifi

Ekmek Yapma Makinesiz Ekmek Tarifi..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Lavaş Pizza Tarifi 03:37

Lavaş Pizza Tarifi

Malzemeler: 1 adet Lavaş 1 yemek kaşığı Mısır 1/2 su bardağı Mozzarella Peyniri 1/2 adet Kırmızı Biber 3 dilim Jambon 2 dilim Sosis 1 yemek kaşığı Zeytin Fesleğen 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Domates Salças..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Akdeniz Tostu Tarifi 03:36

Akdeniz Tostu Tarifi

Malzemeler: 2 dilim Ekmek Dil Peyniri Domates Roka Fesleğen Zeytin Ezmesi Sızma Zeytinyağı..

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Salçalı Köfte Patates Tarifi 03:24

Salçalı Köfte Patates Tarifi

Malzemeler: Köfte için: 1 adet soğan 3-4 dilim ekmek 1 büyük tutam maydanoz yarım kilo orta yağlı veya az yağlı kıyma 1er silme tatlı kaşığı tuz karabiber (köfteniz yağlı değilse biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz) 4-5 ad..

Yoğurtlu Muhacir Köftesi Tarifi 01:59

Yoğurtlu Muhacir Köftesi Tarifi

Malzemeler Köftesi İçin: 500 gram dana kıyma 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı buğday nişastası 1 adet soğan (rendelenmiş) 5 dilim ekmek içi (kurutulmuş) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Yoğurtlu Karışım İçin..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Fırında Köfte Patates Tarifi 04:56

Fırında Köfte Patates Tarifi

Fırında Köfte Patates için malzemeler: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 dilim bayat ekmek 500gr. kıyma (tercihen orta yağlı, dana kuzu karışık) 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 buçuk çay kaşığı tuz 1 sil..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 07:59

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı İçin Malzemeler: (4-5 Kişilik) Köftesi için: 300-40 gr. kıyma 1 adet soğan 2 dilim bayat ekmek 1 silme çay kaşığı karbonat 1er çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz ve kimyon 2-3 yemek kaşığı..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..