#Din para

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi 01:41

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi

DİYANET İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından Kendi Dilinden FETÖ-Örgütlü Bir Din İstismarı başlığı altında hazırlanan çalışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın...

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad 04:12

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad

Allah Bol (Full Video) | Rajeev Kapur & Sweety Kapur | Steelbird Entertainment Song : Allah Bol Artist : Rana Shaad Album : Allah Bol Music : Shaad Beats Song Lyrics Maan Na Kariye Rab Ton Dariye(x3) Zindgi Nu Na Rol ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Kawis Axa (1889-1936) - Genç Xelil 02:32

Kawis Axa (1889-1936) - Genç Xelil

Kawis Axa, di sala 1889 an de ji dayik bu. Jiyana wi di nav muzika xwezayi de (colu ciya merg u zeviyan) derbaz bu. Bilbile dengnazik di nava mercen jiyane de mezin bu, diyar e, sirusta rengin u zengin a kurdistane li ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.437 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jukebox - Sa vina vinerea 03:26

Jukebox - Sa vina vinerea

Lyrics: Azi totul face sens, nu-i stres! In parcare la birou nu mai e picior de sef, u! Colega de la job, fata cu ochii verzi, vrea sa plece, da-i aglomeratie pe strazi! Si timpu’ trece greu, dar nu-i stres, nu…nu mai..

Aslızen - Mağusa Limanı 03:53

Aslızen - Mağusa Limanı

Mağusa Limanı şarkı sözleri ile Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Beni öldürdende yoktur din iman Beni öldürdende yoktur din iman Uyan Alim uyan,..

Tükeneceğiz - Ney ile Huzur, Rahatlık - Hakan Mengüç 03:55

Tükeneceğiz - Ney ile Huzur, Rahatlık - Hakan Mengüç

Ney videolarının tamamını playlist şeklinde dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=OGfbKY2Nos8&list=PL9xL-cGvz1ZJxnlAHJpGzVXi1g3T5zjm9nnSöz-Müzik: Sezen AksunNey ve Altyapı: Hakan MengüçnnKalbin temizse hikayen m..

  • TEK KANAL tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
400 Bin Euro Karşılığında Müslümanlıkta Jübile Yapan Dayı 01:38

400 Bin Euro Karşılığında Müslümanlıkta Jübile Yapan Dayı

Arkadaşının kamerasına açıklamalarda bulunan dayı; o paraya bırak ismimi, cismimi bile değiştiririm diyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor! Paranızı Koruyun! İstanbul'u Terk Etmeyin 1:31:41

Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor! Paranızı Koruyun! İstanbul'u Terk Etme

02:04 Bu insanlarla aynı yerde olmak istemiyorum 10:55 Proje isimlere dikkat! 20:01 Türksüzleştirilmiş İstanbul yalanı 28:09 Hangi planlar imzalandı? 41:21 Din bu değildir! 47:01 Para sistemi çökecek 01:02:30 To..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n 09:53

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n

Müge ve Mine okuldan dönerken içi para dolu bir bavul bulurlar. Kendilerine ait olmayan bu çantayı açmazlar. Anne ve babalarından yardım isterler. Komşu köpek Biber para dolu çantayı düşürünce çantadan paralar saçılır. M..

  • ÇocukTV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek 05:16

Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek

Poker Oyuncusu Sara, inanılmaz bir blöf çekerek rakibini dumur ediyor. Alt yazı yok ama, site ahalisi olarak bu kadarcık ingilizceyi anlayabilecek durumdayız pampalar...

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

BANKACININ OĞLU :))) 00:08

BANKACININ OĞLU :)))

Para sayarken 40 yıllık bankacılara taş çıkaran bebek görenleri şoke etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.807 görüntüleme
  • 8 yıl önce