#Dinamitle patlatılan bacanın ters tarafa doğru yıkılması

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı 01:37

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı

İstanbul’a su veren barajlardaki doluluk oranı hızla aşağı doğru iniyor. İstanbul’un suyunun sigortası olan Melen’de de su azalmış durumda...

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu 01:06

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu

Teslimatını yaptığı gönderiyi evin kapısına bırakan kargocu, aracına doğru ilerlerken evin köpeği tarafından kovalanmış. Kargoyu korku dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama 00:40

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama

Irak Savuma Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı sınır kapılarının Türkiye ve İran ile koordinasyonlu şekilde kontrol edileceğini belirtti. Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Irak güçle..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Bağımsızlığını İlan Eden Cips Standı 00:14

Bağımsızlığını İlan Eden Cips Standı

Rüzgarın şiddetini artırmasıyla kaldırımından yola sürüklenen cips standı, tekerlek yardımıyla rampa aşağıya doğru gitmeye başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çamlıca Kulesinde Son Rötuşlar Yapılıyor 01:40

Çamlıca Kulesinde Son Rötuşlar Yapılıyor

İstanbul Çamlıca kulesi projesinde sona doğru gelindi. Şantiye alanına gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''İşlemler tamamlandı. Son rötuşlar yapılıyor'' açıklamasında bulundu...

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor 06:02

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor

Prof. Dr. Erdem Yeşilada korona virüs ile mücadele kapsamında bitkiler aleminden gelen olağanüstü bilgileri aktardı. Doğru bitkisel karışımlarla korona virüsün boğazdan akciğere inmeden 41 saat içerisinde etkisiz hale ge..

161 kilodan 98 kiloya düştü 02:15

161 kilodan 98 kiloya düştü

ŞEF TÜREV ULUDAĞ'IN GENÇLİĞİNDEN BU YANA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ. TARTIDA EN SON 161 KİLOYU GÖRDÜ. OĞLUNUN DÜNYAYA GELMESİYLE HAYATINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. SPOR VE DOĞRU BESLENMEYLE 5 AYDA NEREDEYSE İMKANSIZI BAŞA..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Fransız balkon yine can aldı 01:34

Fransız balkon yine can aldı

FRANSIZ BALKONLAR... ÇOK ŞIK, KULLANIŞLI AMA DIŞ CEPHEYE DOĞRU MONTE EDİLMEZSE BİR O KADAR DA TEHLİKELİ... BUGÜN İSTANBUL'DA MAALESEF ÖYLE BİR KAZA YAŞANDI... 3. KATTAN DÜŞEN PSİKİYATRİST MEHDİ ÇELİKYAY HAYATINI KAYBETTİ..

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Agresif Yaya 01:00

Agresif Yaya

Yolun ortasında yürüyen yaya bir ara yolun karşısına doğru yönelmiş o anda arkasından gelen arabaya sert bir tepki göstermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çıkış Rampası Mağduru Bisikletli 00:12

Çıkış Rampası Mağduru Bisikletli

Bisiklet yarışında rampanın inmesini bekleyen bisikleti geriye doğru sayılmasına rağmen inmeyen rampa yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 3 yıl önce
TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Önüne Bakmayan Motosikletlinin Duvara Toslaması 00:29

Önüne Bakmayan Motosikletlinin Duvara Toslaması

Tayland'da bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken önüne bakmak yerine sola doğru bakınca kaza kaçınılmaz olmuş. Önüne çıkan duvara gelişine çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla 00:06

Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla

Sokakta karşısına çıkan rakuna merakla yaklaşan abla rakun kendisine doğru koşmaya başlayınca zor anlar yaşamış. Dengesini kaybeden abla yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
‘Büyükşen’ cinayeti çözülüyor 03:35

‘Büyükşen’ cinayeti çözülüyor

ÇİFTE CİNAYETTE, SONA DOĞRU..

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..