#Dinamitle patlatılan bacanın ters tarafa doğru yıkılması

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:55:22

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi

alzemeler 2 tane yufka İçine: 1 çorba kasesi haşlanmış didilmiş tavuk eti 2 tane orta boy soğan 4yemek kaşığı zeytinyağ Pulbiber, karabiber, tuz Üzerine: 1 çorba kasesi yoğurt (çok cıvık olmasın) 2 yemek kaşığı tereyağ..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce