#Direksiyon

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı 00:38

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kaldırama çıkan bir araç 7 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 3'ünün durumu ciddi olduğu belirtildi. Kaza cuma günü meydana geldi. Bir metro istasyonu yakınlarında, direksiyon hakimiyetini..

Halk Otobüsü Kullanırken At Yarışı Oynayan Şoför 00:51

Halk Otobüsü Kullanırken At Yarışı Oynayan Şoför

Adana'da bir halk otobüsünde kaydedilen bu görüntülere içindeki onlarca yolcunun canını hiçe sayan sorumsuz şoför direksiyon başında at yarışı oynuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü 00:08

Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü

Dalgın sürücü akaryakıt istasyonundan otomobiline benzin aldıktan sonra direksiyon başına geçerken, pompayı çıkarıp yerine takmayı unuttu. Pompanın önünden gaza basıp ayrılan sürücü hortumu kopardı. Yola çıkan dalgın sür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Ferrari İle Lamborghini'ye Toslamak 00:28

Ferrari İle Lamborghini'ye Toslamak

Ferrari ve Lamborghini çoğu insanın hayallerini süsleyen lüks arabaların başında gelir. Bir test denemesinde ise Ferrari sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip Lamborghini'ye çarpması içler acısı...

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi 01:55

Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi

Adana'da direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil sulama kanalına uçtu. Dalgıç polisin sudan çıkardığı sürücünün, Otomobilim hava sıcak olduğu için serinlemek istedi, ben ancak buzlu suda serinlerim ben serinleyemedim d..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza 00:41

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazası bir araç kamerasına yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün ağır yaralandığı belirtildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı 00:37

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunun 95. kilometresinde meydan geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsü sürücüsü önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaraland..

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza 03:39

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza

Bahçelievler Basın Express yolu Çobançeşme mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı...

Yapımı 10 Gün Süren Aracı 5 Dakikada Parçalamak 05:34

Yapımı 10 Gün Süren Aracı 5 Dakikada Parçalamak

Sadece direksiyon yapımı bile el işçiliği olup 10 gün süren aracı 5 dakikada parçalanmasını seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza Sonrası Aileyi Terk Eden Scooter 00:33

Kaza Sonrası Aileyi Terk Eden Scooter

Çin'in başkenti Pekin'de scooter sürücüsü önüne aniden otomobil direksiyon kırınca çarpmamak için ani fren yapıyor ve aile ile birlikte taklaya geliyor. Ufak yaralanmalarla kazayı atlatan sürücü yerden scooter'ı kaldırma..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmurlu Havada Aşırı Hızla Giden Lüks Aracın Sonu 00:29

Yağmurlu Havada Aşırı Hızla Giden Lüks Aracın Sonu

Yerlerin ıslak olmasını aldırış etmeden gazı kökleyen adam direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve bariyerlere çarparak olduğu yerde dönüyor...

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti 00:34

Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti

Şile otoyolunda 'Drift' yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi...

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu 00:34

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu

Şile otoyolunda Drift yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmış. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Drift Yaparken Köprüden Düşmek 00:23

Drift Yaparken Köprüden Düşmek

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi üst geçitte seyir halinde olan bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen trafik kazası kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı 00:33

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı vatandaş, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi...

İlginç Rüya Ve Gerçek 00:38

İlginç Rüya Ve Gerçek

Direksiyon başında uyuyakalan gencin komik rüyası...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Hatalı Sollama Kazayla Bitti 00:28

Hatalı Sollama Kazayla Bitti

Rusya'da iki tankeri sollamak isteyen sürücü, birinci aracı başarıyla geçti. Ancak yoluna devam eden sürücü, diğer tankerin bir anda önüne kırmasıyla aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkıp devrildi. Ya..

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı 00:38

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı

Orta Çin Hunana Eyaletindeki Chansha Şehrinde , Bir uyuşturucu kullanıcısı olduğu iddaa edilen bir adamın ( takım koçu ) aniden direksiyon simidini tutarak tünelin çarpmasına ve kazan yapmasına neden oldu. Şans eseri oto..

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi 00:52

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak direksiyon başına geçen alkollü sürücü hızını alamayınca önce kaldırıma, sonra iş yerine daldı. Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken otomobil ve iş yerind..

Otomobil Büfeye Böyle Girdi 02:12

Otomobil Büfeye Böyle Girdi

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...