#Direniş karatay orijinal fragman

Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:58

İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah, Avery ile tanıştığı geceyi tekrar tekrar yaşar ve onu kendine aşık etmeye çalışır...

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj Fragmanı 01:30

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Kesilmiş Ağaç Parçalarından Etkileyici Duvar Saati Yapımı 05:58

Kesilmiş Ağaç Parçalarından Etkileyici Duvar Saati Yapımı

Orijinal bir duvar saati isteyen herkesin izlemesi gereken bir video. Ağaç parçasının profesyonel ellerde şekillenmesini izleyeceğimiz video sayesinde sizler de kendinize benzer şeyler yapabilirsiniz. Gerçekten muhteşem!..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Timeless 2. Sezon Fragmanı 04:26

Timeless 2. Sezon Fragmanı

Timeless 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü NBC'de » Timeless Pazar Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic..

Descendants 3 Official Teaser 03:57

Descendants 3 Official Teaser

Descendants 3 Orijinal Teaser Yayınlandı. 2019 Yaz Ayında Yayınlanacak...

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:10

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Julien'in annesi ile babası yeni boşanmıştır. Ortak vesayet altındaki Julien, annesinin şiddete meyilli olarak yansıttığı babasıyla aşırı korumacı annesi arasında kalınca durumu kontrol altına almaya karar verir...

Googoosh Eshgh Dinle 04:58

Googoosh Eshgh Dinle

Googoosh - Eshgh Müzik Dinle Eshgh Orijinal yazım عشق، زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه عشق یعنی تموم زندگیت تو آتیشه عشق اشکی که داره بی اراده می ریزه عشق باغی که دیگه تا گلو تو پاییزه عشق ما، که عمرمونو پای عاشقی دادیم ما..

  • PengoTV tarafından
  • 2.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Triger Kayışı Koparsa Ne Olur? 01:14

Triger Kayışı Koparsa Ne Olur?

Triger kayışı kopması, triger kayışı değişim sürelerinin aksatılması sonucu gerçekleşmektedir. Triger kayışı, kauçuk yapıda bir malzeme olduğundan zaman içerisinde sertleşip, üzerinde çeşitli çatlaklar oluşabilmektedir. ..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Zat-ı Mahfuz Fragmanı 01:59

Zat-ı Mahfuz Fragmanı

'Beş minarali şehir' olarak bilinen Bitlis'te yaşamış ve hikayeleri nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşan dini şahsiyetlerin yaşamlarının anlatıldığı Zat-ı Mahfuz un yönetmenlik ve senaristliğini Sedat Yetki..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Kule Soygunu Film İzle 1:44:33

Kule Soygunu Film İzle

Kule Soygunu – Tower Heist 2011 Türkçe Dublaj izle Josh Covacs (Ben Stiller), New York'ta yaşayan ve şehrin en güvenli ve en lüks konutlarından birinin yöneticisidir. 10 yılı aşkındır sürdürdüğü bu görevde uçan kuş bile ..

  • Tv Series tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün. 01:32

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün.

Bu olacakların bir habercisi. BMW Concept 8 Serisi, BMW'nin önümüzdeki yıl 2018'de benzer bir şekilde piyasaya sürülecek bir modelin bir önizlemesidir. BMW 8 Serisi Coupé, şirketin lüks spor otomobillerinin başarılı gele..

  • BETA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi 02:11

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi

İlk BMW X2. Kusursuz tasarım. Sportif. Kentsel genler. İlk BMW X2 modelinin cesur, uzlaşmaz yapısı ilk bakışta belirgindir. Bu araç, herhangi bir ortamda kalabalıktan sıyrılıyor. Büyük kardeşleri olan BMW X4 ve X6'nın ya..

  • BETA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:36

3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Harap olmuş bir dünyadan kaçış için tek umut, ışıltılı bir adadır; ama sadece bunu hak ettiğini kanıtlayan %3 için...

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:21

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinin zihnine bir yolculuk yapın ve Emmy ödüllü dizi Chef's Table'ın tatlı yanlarını keşfedin. Chef's Table: Pasta, 13 Nisan'da yalnızca Netflix'te. Tatlı servisi başlıyor...

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dünyaca ünlü vaiz Carlton Pearson kilise doktrinini sorguladığında her şeyi riske eder ve çağdaş bir sapkın olarak yaftalanır...

The Rain Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

The Rain Türkçe Altyazılı Teaser

Nüfusun büyük kısmı acımasız bir virüs tarafından yok edildikten sonra, iki genç kardeş güvenli bir yer bulmak amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Netflix'in yeni orijinal dizisi The Rain. 4 MAYIS..

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı 02:15

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konusu: Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele v..

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

ABC Song - ABC Phonics 01:42

ABC Song - ABC Phonics

İngilizce ABC şarkısı. ABC Song dünyanın hemen hemen bütün dillerine çevrilen ve orijinal müziği Twinkle Twinkle Little Star çocuk şarkısından alınarak yapılmış olan şarkının yeni versiyonu Rapunzel masalı konsepti ile. ..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce