#Diyanet işleri başkanlıgı

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı 01:19

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı

15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı’ndaki darbe girişimine ilişkin hazırlanan iddianameden çarpıcı detaylar çıkıyor...

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Genelkurmay'dan  Çanakkale'de Tayyareciler  Videosu 01:59

Genelkurmay'dan Çanakkale'de Tayyareciler Videosu

Genelkurmay Başkanlığı, Çanakkale Savaşları'nın kazanılmasında kıt imkanlara rağmen önemli rol oynayan tayyareciler için video klip hazırladı...

Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

27 Mayıs Hürriyet Ve Anayasa Bayramı Töreni İzle 31:54

27 Mayıs Hürriyet Ve Anayasa Bayramı Töreni İzle

27 Mayıs Darbesi sonrasında Milli Birlik Komitesi tarafından ilan edilen Hürriyet ve Anayasa Bayramı’nın 8. yıldönümü dolayısı ile Anıtkabir, Genelkurmay Başkanlığı, Anayasa Mahkemesi ve Ankara Hipodromu'nda düzenlenen t..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle 01:27

Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle

Haberde; Fahri Korutürk'ün Milli Güvenlik Kurulu için geldiği Genel Kurmay Başkanlığı'nda askeri törenle karşılanması ve toplantı çıkışında Kıbrıs hakkında yaptığı basın açıklaması yer almaktadır...

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

Trump'ın Ziyaretinde Protesto 01:23

Trump'ın Ziyaretinde Protesto

Trump'a başkanlığı döneminin ilk New York ziyaretinde protesto - YouTube izle..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız 01:53

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen özel harekat polisi Mustafa Aslan'ın ailesi, darbecilerin cezalandırılmasını bekliyor...

Eren Bülbül'ün Son Sözleri Gözyaşlarına Boğdu 04:31

Eren Bülbül'ün Son Sözleri Gözyaşlarına Boğdu

Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği kapsamında, Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül anıldı. Öğretmen Albay Erhan Altunok'un sunumuyla gerçekleştirilen tören..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Kerkük Türk'tür Türk Kalacak  Yürüyüşü 02:07

Kerkük Türk'tür Türk Kalacak Yürüyüşü

MHP Fatih İlçe Başkanlığı üyeleri, Kerkük Türk'tür Türk Kalacak yürüyüşüyle, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yapmayı planladığı referandum kararına tepki gösterdi...

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu 02:03

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. Mevlüt Uysal, 3. turda da 179 oy alarak İBB'nin yeni başkanı oldu. Uysal seçim son..

Kenya'da Muhaliflerin Boykot Ettiği Seçimlerde Katılım Az 01:19

Kenya'da Muhaliflerin Boykot Ettiği Seçimlerde Katılım Az

Kenya Seçmen Komisyonu, kayıtlı seçmenlerin yüzde 34’ten daha azının devlet başkanlığı seçimlerine katıldığını bildirdi...

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı 03:07

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde ülke genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için yapılan uygulamaların Kocaeli ayağında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 aranan kişi yakalandı...

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kameralarında 01:34

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kamer

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanlardan bir bölümünün helikopterle Genelkurmay Başkanlığı Karargahından götürüldükleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'da Hainler Genelkurmay'a Gelen Vatandaşları Böyle Şehit Etti 04:09

15 Temmuz'da Hainler Genelkurmay'a Gelen Vatandaşları Böyle Şehit Etti

5 Temmuz gecesi hain darbe girişimine engel olmak için Genelkurmay Başkanlığı'na akın eden vatandaşların hain darbeciler tarafından şehit edilme..

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

Tüfekle Ağaç Budayan Belediye Çalışanı 00:52

Tüfekle Ağaç Budayan Belediye Çalışanı

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Bünyesinde Koordinatör Olarak Görev Yapan Adam Ağaçları Silahla Budarken Çekilmiş Görüntüleri Ortaya Çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürüsünün Peşini Bırakmayacağız 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. dedi...