#Diyanet işleri başkanlıgı

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri 1:39:10

Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilecek ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:30:13

Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Uğur Işılak & Şükriye Tutkun - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:21:27

Uğur Işılak & Şükriye Tutkun - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Fatih Kısaparmak & Gülay - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:06:20

Fatih Kısaparmak & Gülay - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome 1:09:51

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome

#15Temmuz'un 4. yılında İletişim Başkanlığı olarak milletimizin direnişini, demokrasi zaferini ve FETÖ’nün gerçek yüzünü 15 ülkede “15 Temmuz 15 Panel” programıyla dünyaya anlatıyoruz. As the Directorate of Communicat..

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:00:47

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Fikret Dedeoğlu & Buray - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:23:33

Fikret Dedeoğlu & Buray - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi 01:26

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı temasıyla “Büyük Taarruz” ve Ayasofya , yerli teknoloji ile üç boyutlu olarak gösterime sunuluyor...

HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı 01:54

HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi 1’inci yılını geride bırakırken, eyleme bir aile daha katıldı...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde 02:40

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 389’uncu gününe girdi...

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi 02:03

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül-Rauf Biçer, terör örgütü PKK mensupları tarafından ölümle tehdit edildi. Çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan Biçer ailesinin kald..

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA 01:42

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA

Savunma Sanayii Başkanlığı, yerli ve milli torpido geliştirilmesi projesi ORKA'yı başlattı. Roketsan'ın ana yükleniciliğinde geliştirilecek ORKA ile bu alandaki dışa bağımlılık sona erecek. İşte detaylar.....

ABD Ordusundan Muhtıra 01:50

ABD Ordusundan Muhtıra

ABD Genelkurmay Başkanlığı, kongre baskını sonrası yaşanan olaylara son noktayı koydu. Muhtıra niteliğinde bir genelge yayınladı ve Başkomutanımız Biden dedi...

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak için nöbete katıldı 01:54

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan ve 500'üncü gününe girilen oturma eylemine yeni bir aile daha katıldı...

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor 03:14

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor

TGRT Haber, Kriminal Daire Başkanlığı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün eğitimlerine katıldı. Personel, kötü hava şartlarında dahi delilleri bulma ve muhafaza altına alma eğitimini başarıyla tamamladı. Muhabir arkada..

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..