#Diyarbakır 112 acil komuta merkezi

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Uzaktan talimatla kurtuldu 01:21

Uzaktan talimatla kurtuldu

7 AYLIK BEBEĞİN BOĞAZINA HAVUÇ PARÇASI KAÇTI, EVLADI KUCAĞINDA CAN ÇEKİŞEN ANNE PANİKLE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARADI. ACİL TIP TEKNİSYENİNİN TELEFONDAN VERDİĞİ TAKTİK AYSİMA'NIN HAYATINI KURTARDI...

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı 02:20

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı

Suikasta uğrayarak şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölümünün üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, Diyarbakır'da, adının verildiği caddede ve memleketi Sakarya'da düzenlenen törenlerle anıldı. Diyarbakı..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 6:20:32

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor?

İstanbul Barosu Çevre Kent ve İmar Komisyonu, İnsan Hakları Merkezi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “ Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 7471 Sayılı Tor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 8 ay önce
4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim 01:20

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim

İzmir'deki depremde 4 çocukla enkaz altında kalarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Fatma Aladağ, deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını 'mucize' olarak tanımlıyor...

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Gaziantep'te Korkunç Olay 00:40

Gaziantep'te Korkunç Olay

Şehitkamil ilçesindeki bir AVM'de hamile olduğu öğrenilen Sevgi Alkayış (28), AVM'nin üçüncü katında bulunan yemek bölümünden beton zemine düştü. Genç kadın ağır yaralanırken, AVM içerisinde büyük panik yaşandı. Olay so..

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı) 01:12

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı)

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da verdiği konser esnasında patlamalar meydana geldi. Art arda patlayan bombaların ardından konser alanında kargaşa yaşandı. 8 kişi yaralandı. Olayda ses bombası kullanıldığı tahmin ediliyor. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..