#Diyarbakır 112 acil komuta merkezi

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi 02:02

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi

Yılbaşı gecesine özel güvenlik tedbirleri en üst düzeyde tutuldu. Deyim yerindeyse resmen kuş uçurtulmadı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğin tüm imkan ve kabiliyetleri, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi 03:43

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Van Kedisi Takip Sistemi çalışmasıyla derinin altına yerleştirilen çip sayesinde kediye ait tüm bilgilere ulaşılabiliyor..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Erdoğan'dan Fransız Efsaneye Penaltı Golü 01:13

Erdoğan'dan Fransız Efsaneye Penaltı Golü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, penaltı atışı kullandı...

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı 02:21

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, merkezi sistemle ezan okunan çeşitli camilerin minarelerinden müzik yayını yapıldı. Farklı camilerden, farklı günlerde yapılan yayınları kaydedenler, imamları suçlarken, müftülük yetkilileri ..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..