#Diyarbakır 112 acil komuta merkezi

Engellilere Gözle Bilgisayar Kullandıran Yazılım Geliştirdi 02:04

Engellilere Gözle Bilgisayar Kullandıran Yazılım Geliştirdi

İzmir'de bir lise öğrencisi, geliştirdiği yazılımla, ellerini kullanamayan engelli bireylerin, bilgisayarı gözleriyle komuta edebilmesine olanak sağladı...

Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri 01:28

Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri

Sikorsky helikopterlerini adeta bir otomobil gibi komuta eden çılgın Türk pilotlar, silah arkadaşlarını böyle selamladı...

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Hava savunmada yeni teslimatlar yapıldı 01:38

Hava savunmada yeni teslimatlar yapıldı

Türkiye’nin hava savunması yerli imkanlarla güçlendiriliyor. Son olarak Aselsan, Türkiye’nin hava savunmasında görev alacak ilk hava savunma komuta kontrol sistemini hava kuvvetleri komutanlığına teslim etti...

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Numantia Launch Trailer PS4 01:00

Numantia Launch Trailer PS4

Numantia is a TBS (turn-based strategy) videogame that narrates the events that took place in the Iberian Peninsula during the expansion of the Roman Republic in the 153 B.C. The game is divided into two campaigns that w..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

World Of Tanks  The Swedish Have Arrived PS4 01:12

World Of Tanks The Swedish Have Arrived PS4

Check out the trailer showcasing the Swedish arrival on console, led by the Primo Victoria, inspired by Sweden’s Heavy Metal band Sabaton. Take command of this new arsenal and start shredding the battlefield today! World..

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğünde Oynayan Kadını Kaçırma Girişimi 00:51

Düğünde Oynayan Kadını Kaçırma Girişimi

Düğünde Oynayan Kadını Kaçırma Girişimi Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için http://www.seyredelim.com/profil/cowboy/112/..

  • Cowboy tarafından
  • 1.680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nba'de 32 Saniyede Bi Takım Nasıl Yenilir Dersi Hd İzle 01:44

Nba'de 32 Saniyede Bi Takım Nasıl Yenilir Dersi Hd İzle

Bu gecenin en çekişmeli maçını San Antonio Spurs, Houston önünde 112-110 kazanırken, Kawhi Leonard hem maçı kazandıran en kritik şutu soktu hem de bu şutun ardından James Harden'a inanılmaz bir blok yaptı...

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu! 10:41

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Emine Aydın dünkü eldiven kombinine benzer yine eldivenli bir kombin yapınca yarışmacılar bu duruma itiraz etti. Deniz Serkanova ise Emine'..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı! 15:40

Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı stüdyodaki herkesi hasta etmenin pişmanlığını yaşarken Tuğba Çiğdem, Simay'ın sürekli kendilerine çikolata alıp yedirdiğini s..

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti! 13:48

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Bahar Candan, Deniz Serkanova'nın kendi saç modellerini taklit ettiğini iddia edince ikili arasında gerginlik çıktı. Kemal Doğulu, Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Sevgilisi Çekime Geldi Bahar Gerildi! 08:48

Bahar Candanın Sevgilisi Çekime Geldi Bahar Gerildi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ı görünce bu kıyafetlerle nasıl hissediyorsun demek isterken kıyafetlerin iyi mi diye sorunca yarışmacılar aras..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - 122.Bölüm Fragmanı 01:12

İşte Benim Stilim - 122.Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimin 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanacak 112.bölüm tanıtımı sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid 4-2 Bayern Münih Maç Özeti 05:24

Real Madrid 4-2 Bayern Münih Maç Özeti

Real Madrid 4-2 Bayern Münih (Maç Özeti - 18 Nisan 2017) Goals: 53? (0-1) Robert Lewandowski (pen.), (Carlos Casemiro) Cristiano Ronaldo (1-1) 76?, 77? (1-2) Sergio Ramos (k.k.), (Sergio Ramos) Cristiano Ronaldo (2-2) 1..

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru 02:23

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru

Performans değerleriyle sınırları altüst eden Bugatti Chiron kendi içerisinde yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Chiron, 0'dan 400'e ve tekrardan sıfıra tam 42 saniyede gelerek müthiş bir rekor kırdı. Efsane pilot Juan ..