#Diyarbakır 112 acil komuta merkezi

Palandöken’de hafta sonu kayak keyfi 03:49

Palandöken’de hafta sonu kayak keyfi

Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, güneşli havada kayağın keyfini çıkarttı...

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem 00:45

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyindeki Alaska eyaleti açıklarında 8,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), yerel saat ile 09.30 sıralarında yaşanan depremin merkez üssünün Kod..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim 04:05

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim

Düşmana inat yaşayalım’ Volkan Konak, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Parçalarını 2 bin 300 kişiyle beraber okuyan şarkıcı, “Şehitlerimiz var, biraz buruğuz. Burada ne işimiz var diye düşüneb..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Gülşen Konserine Damga Vuran An Gülşen Konseriyle Dünya Starlarına Taş Çıkardı 01:34

Gülşen Konserine Damga Vuran An Gülşen Konseriyle Dünya Starlarına Taş

Gülşen, Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı. Konsere Gülşen'in oğlu Azur damga vurdu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hı..

  • BETA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor programında konuştu...

Buzun Üzerinde Patinaj Yapan Kız 02:07

Buzun Üzerinde Patinaj Yapan Kız

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaletinde çöp konteyneri ile buz üzerinde patinaj yapan kızın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam 01:00

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam

Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Komiser Yardımcısı Adayı öğrencilerin Afrin şehitleri için hazırladığı video büyük beğeni topladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı Camiamızın 15 Temmuz'da Gösterdiği Cesaret Ve Dirayet Takdire Şayandır 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı Camiamızın 15 Temmuz'da Gösterdiği Cesare

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yargıtay'ın 150. Yılı Sempozyumu ve Yeni Yargıtay Binası Temel Atma Töreni'ne katıldı...

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı 00:59

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaletindeki bir çiftlikte kurulan 2 ayrı kapanla 45 adet yaban domuzu yakalanmış...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum 02:24

Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programı'na katıldı...

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Rehabilitasyon Merkezinde Engelli Gence Tokat 04:19

Rehabilitasyon Merkezinde Engelli Gence Tokat

Artvin’in Ardanuç ilçesindeki Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşanan tokat vakası merkezin güvenlik kamerası görüntülerine takıldı..

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Gece Ansızın Sincar'a Da Gireriz 00:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Gece Ansızın Sincar'a Da Gireriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuştu...

Başbakan Yıldırım Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Paketini Meclise Sunacağız 01:55

Başbakan Yıldırım Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Paketini Meclise S

Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanıtım Toplantısı'na katıldı...