#Diyarbakır büyükşehir eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan hdplilere bazı vatandaşlar tepki gösterdi

Şok Gelişme!Harika Avcı  Neden Gözaltına Alındı! 08:25

Şok Gelişme!Harika Avcı Neden Gözaltına Alındı!

Harika Avcı bu sabaha karşı saat 5 sularında apar topar göz altına alındı.Nedeni ise daha önce şoförlüğünü yapan kişiyi dövdürdüğü iddiasıyla alıkonulduğu iddia edildi...

  • ANKA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deaş Üyesi Olduğu Öne Sürülen 20 Şüpheli Gözaltına Alındı 00:48

Deaş Üyesi Olduğu Öne Sürülen 20 Şüpheli Gözaltına Alındı

Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla bağlantılı oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik İzmir'de operasyon düzenlendi..

Lezbiyen Çift Samsun'da Gözaltına Alınmış 00:16

Lezbiyen Çift Samsun'da Gözaltına Alınmış

Lezbiyen çift göz altına alındı haberi izle..

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını 00:54

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan bir adam elindeki cep telefonuyla yanlış eve giren polisleri sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak reklam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Defineci Gözaltına Alındı 00:15

13 Defineci Gözaltına Alındı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 15 metre uzunluğunda demir zincirli merdivenle höyük kazan 13 tarihi eser kaçakçısı suçüstü yakalandı...

Ünlü Dizi Setinde Oyuncu Hırsız Gözaltına Alındı 01:15

Ünlü Dizi Setinde Oyuncu Hırsız Gözaltına Alındı

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu 09:48

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu

Filistin’in El Halil kentinde 7 Aralık’ta İsrail polisi tarafından gözleri bağlı olarak götürülen Fevzi Al-Junaidi hâlâ gözaltında bulunuyor. 16 yaşındaki gencin babası Muhammed Al-Junaidi, “Filistinliler için ev diye bi..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler 03:23

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler Diyarbakır-Silvan karayolunda asfalta döşenen bombalar, HDP'li belediyelerde gizli görüşmelerin yapıldığı sağır odalar ve güvenlik güçlerinin teröristlerle çatışırken izle..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com) 03:20

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com)

Dünya Nakliyat, sektöründe, Türkiye ye kaliteli, profesyonel evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İster Diyarbakır Dan Mardin e Ankara dan Bursa ya ister Çanakkale den Van a her ile her semte sorunsuz taşımacılık hizm..

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı 00:38

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı Diyarbakır'da günlerdir devam eden belediye işçilerinin iş bırakma eyleminin sonucunda oluşan çöp yığınları toplanmaya başladı...

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Diyarbakır için çal - Suzan suzi 08:28

Diyarbakır için çal - Suzan suzi

Diyarbakır için çal - Suzan suzi..

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör 23:20

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı neden mi bağrına bastı İzle gör Sen Halksın, Yaşayacaksın! Ali Gaffar Okkan Belgeseli Doğum Tarihi: 24.02.1952-Ölümsüzlük Tarihi:24.01.2001..

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin 00:45

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin

Diyarbakır Halkı sokağa çıktı ama bu sabah patlatılan bombadan sonra HDP BİNASİNİ TAŞLAMAK İÇİN..

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com) 01:30

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com)

Diyarbakır Nakliyat uzun süredir bu sektörde bulunan profesyonellerle kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Bu sektörde diğer nakliye firmaların dan farklı kılan özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir. Eşyalarınızı en..

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimine karşılık verildi 03:51

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi

Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketiyle saldırı girişiminde bulunulduğunu, maket uçağın düşürüldüğünü, herhangi bir zayiatın mevcut olmadığını açıkladı...