#Diyarbakırın sur ilçesi

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

ishak danış 20. cüz (komple video hatim) 1:00:07

ishak danış 20. cüz (komple video hatim)

Kuran 20. cüz dinle..

  • Origami tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ishak danış 26. cüz (komple video hatim) 1:00:13

ishak danış 26. cüz (komple video hatim)

Kuran 26. cüz dinle..

  • Origami tarafından
  • 2.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Kurşun 03:28

Sıla - Kurşun

Sıla - Kurşun Şarkı Sözleri Haber sal gelsin Eski sevgililer, eski dostlar Bu batık gemide İnatçı küslük nereye kadar Nereye kadar Dönelim pervasız yollara Kesince şiir akan yıllara Cam göbeğiydi deniz Kurşun da kalbim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya 11:14

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Deniz Serkanova diğer yarışmacılar tarafından ton sür ton konseptine uygun bulunmayınca Deniz aksilikler yaşadığını söyledi. Jüride Deniz'i..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 130.Bölüm 03:27

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 130.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde gün sonunda ton sür ton konseptinde jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki 03:51

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki

HDP tarafından Diyarbakır Sur’da yaşayanlar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe parti sözcüsü Osman Baydemir ile birlikte çok sayıda milletvekili de katıldı.Yemeğin ardından soruları yanıtlayan Baydemir, CHP Milletvekil..

Düğünde Oynayan Çocuğa Tekme Atan Adam 00:41

Düğünde Oynayan Çocuğa Tekme Atan Adam

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, düğünde müzikle birlikte oynayan çocuğa bir kişi tekme atarak yere düşürmüş. Düğündeki misafirler tarafından kayda alınan görüntülerde tekmeyi vuran gencinin akli dengesini yerinde olmadığı ö..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale 00:50

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale

Etimesgut'daki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki görüntülerde, darbeci bir subayın zırhlı araç sürücüsüne sür emri verdiği, ancak vatansever askerler tankın önüne geçerek buna engel olduğu görüntü..

000 00:20

000

sür..

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

ayla çelik ay ışığı 02:01

ayla çelik ay ışığı

sür #minareliçavuşmerkezcamii..

Amélie - Full Soundtrack 1:00:08

Amélie - Full Soundtrack

Here is the great soundtrack of the movie Amélie from Montmartre, by Yann Tiersen. Voici la superbe bande originale du film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, par Yann Tiersen. 0:00 - 1:29 J'y suis jamais allé 1:34 ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maître Gims - Laissez passer 04:28

Maître Gims - Laissez passer

«Monsieur Djuna, je m'inquiète pour ton avenir» Monsieur le prof', tu ne connais pas l'avenir Il se peut qu'tes propres gosses écoutent ma 'sique Et qu'le 458 soit dans l'parking «Monsieur Djuna, les papiers du véhicule»..

céline dion - Letoile 03:14

céline dion - Letoile

Un soir sur le bord du chemin Il y avait une étoile Je l'ai ramassée Elle m'a souri au creux des mains Comme si c'était normal Je crois qu'elle m'attendait Je l'ai prise avec moi J'entends souvent sa voix Tant que je..

 Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice 03:29

Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice

Şarkı Sözleri [Intro : Alonzo] J'parie qu'ce soir tu vas finir seul dans un Uber alors qu't'auras claqué toute ta paye [Couplet 1 : Alonzo] Oh ! Ne fais pas l'fou Tu t'es pris une gifle, tu tends l'autre joue J'suis ave..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..