#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Torpil Nedir 02:50

Torpil Nedir

Bilgi Embed Ekle Çalma Listeleri Ülkemizde genelde 4. anlamı kullanılmakta. 4. anlamı ne? Kayırma, kayırıcı. Biz 4. anlamını sevdik, kayırdık geçtik. Mesala bir reklam ajansında Photoshop bilmeden de Art Direktör olabili..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Adres Soran Adam 2 00:57

Adres Soran Adam 2

İzlenme rekorları kıran adres soran adamın 2. videosu bomba gibi geldi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek 02:05

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek

Bomba tuzaklı binaya askerleri gönderdi. Bu kansızlara acımayalım haklarını teslim edelim. adamlar din adı altında resmen hain yetistirmisler böyle rezillik başka ülkelerde duyulmamış görülmemiştir...

Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda! 09:52

Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda!

Magazin gündemine bomba etkisi yapan, Ebru Şallı Cem Yılmaz aşkıyla ilgili son konuşulanları ve açıklamaları haberimizde izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı! 08:20

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı!

Mankenlik kimliği dışında Plates sayesinde Türk toplumunda kendisine sempatik bir saygınlık kazandıran Ebru Şallı'nın, içinde kimyasal sağlıksız maddelerin bulunduğu,zayıflama çorbasının reklemını yapması gündeme bomba e..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bombadan Bakın Ne Çıktı 00:16

Bombadan Bakın Ne Çıktı

Yemek İçin Oturdukları Masaya Bomba Görünümlü Tencere Geliyo..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi 01:05

Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölü sayısı artıyor. Toplu taşıma araçlarının kullandığı istasyon yakınlarında gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 189'a yükseld..

Rasim Ozan'dan  Ihh Ihh Kayseri Bombası 01:18

Rasim Ozan'dan Ihh Ihh Kayseri Bombası

Beyaz TV'nin bomba spor yorumcuları yine bir bomba patlatıyor izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği 01:40

Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği

İstanbul polisi, içinde patlayıcı madde olduğu yönünde ihbarda bulunulan şüpheli araçta arama yaptı. Bomba imha uzmanlarınca inceleme yapılan araçtan bomba çıktığı, bir şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi...

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce