#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle 1:10:45

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan üç gencin hikâyesini konu edinir. Hasan Başçavuş, Murat, Şeşbeş Ali ve Keş Rıza, Kore Savaşı’na katılmış dört arkadaştır. Hasan Başçavuş bomba yapımı konusunda u..

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Barıştı Mı 06:05

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Barıştı Mı

Kısa süre önce boşanma haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Özcan Deniz ve Feyza Aktan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı...

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Netflix'in Will Smith'li Filmi Bright'ın Fragmanı Yayınlandı 00:37

Netflix'in Will Smith'li Filmi Bright'ın Fragmanı Yayınlandı

Wil Smith ve Joel Edgerton'ın yer aldığı Neftlix orijinal yapımında Ejderha Dövmeli Kız ile yaptığı çıkış ile tanıdığımız Noomi Rapace'ı da görüyoruz. Ork ile bir insanın büyülü bir asayı koruyabilmek adına polislerle ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren 00:30

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren

Slovakya Amatör Ligi'ndeki bir maç sırasında sahaya tren girdi. Lokomotif buharlı bir tren karşılaşmanın oynandığı esnada sahanın içinden geçen demir yolunu kullanarak korna çala çala taraftarları selamladı. Stadın yapım..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Pamuk Şeker Yapımı 00:55

Pamuk Şeker Yapımı

Pamuk şeker yapımında master yapan abimiz pamuk şekerde rengarenk çiçekler yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

İnşaat İşçilerinin İlginç İş Kazası 00:18

İnşaat İşçilerinin İlginç İş Kazası

Bina yapımında beton atma işinde çalışan işçiler beton daha kurumadan dökülmeye başlayınca ilginç anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Kulesi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı...

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uncharted Kayıp Miras  Çıkış Fragmanı  Türkçe Altyazı 01:58

Uncharted Kayıp Miras Çıkış Fragmanı Türkçe Altyazı

CHLOE FRAZER IS RETURNING An awesome independent adventure... The last of us and uncharted 4: A thief's end rated as the developers behind the construction of this new construction, quick action and thrills, will take y..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba 03:43

Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba

A SPORTS car made from cannabis hemp could lead the charge in making carbon neutral vehicles. Made from the chassis of a Mazda convertible, the hemp car is bringing a new meaning to the phrase ‘green machine’ and could s..

  • BETA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Chia Tohumlu Kraker Tarifi 02:46

Chia Tohumlu Kraker Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..