#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Aşiretlerden Pkk'ya Karşı Seferberlik Çağrısı 02:38

Aşiretlerden Pkk'ya Karşı Seferberlik Çağrısı

Aşiretlerden Pkk'ya Karşı Seferberlik Çağrısı Diyarbakır'daki aşiret temsilcileri, terör örgütü PKK'nın bölgedeki terör saldırılarına tepki gösterdi...

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe 02:12

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe..

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor 02:15

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor Diyarbakır'daki aşiret temsilcilerinin, terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepkisi devam ediyor...

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:40

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Terörle mücadele kapsamında Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensubu 14 terörist etkisiz hale getirildi..

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti 01:26

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti Diyarbakır’da geçen hafta düzenlenen bombalı saldırıda Kızı Zeynep Sevinçer'i kaybeden baba Veysi Ece, PKK'ya lanet etti...

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik 01:00

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik Diyarbakır'daki saldırıda kızları Zeynep Sevinçer'i kaybeden Ece ailesi, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Baba Ece, Kürt haklarını savunuyoruz' diyorlar. B..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Yeni Doğan Bebeğine Evet İsmini Verdi 03:47

Yeni Doğan Bebeğine Evet İsmini Verdi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde ikamet eden Çelik ailesi, yeni doğan kız çocuklarına “Evet” adını koydu. Baba Mustafa Çelik, “Referandumda ‘evet’ oyu vereceğimiz için kızımıza ‘evet’ ismini verdik” dedi...

  • JokerS tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sözde Sıkıyönetim  Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyareti 02:12

Sözde Sıkıyönetim Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyare

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada tutuklanan, darbecilerin hazırladığı sözde atama listesinde Diyarbakır sıkıyönetim komutanı gösterilen 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz'ın işgali andıran adliye ziyar..

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Asker'den Güten Kışanak'a Anlamlı Cevap (Arşiv) 00:20

Asker'den Güten Kışanak'a Anlamlı Cevap (Arşiv)

Suriyelierin sınırdan geçiş yaptığı Şanlıurfa'nın Surş ilçesine giden Diyarbakır Belediye Başkanı Gülten Kışanak'a Mehmetçik'ten anlamlı cevap. Olayla ilgili Merve Önenli Güven'in yazısı için;.....

Erdoğan'ın Korumaları Bile Ayıramadı 01:35

Erdoğan'ın Korumaları Bile Ayıramadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı Diyarbakır Mitinginde yaşlı bir kadına slogan öğretti. Yaşlı Kadında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öperek teşekkür etti işte o anlar...

İl İl Türkiye 3.Bölüm 39:53

İl İl Türkiye 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Diyarbakır ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Gittik Uz Gittik 44.Bölüm 30:03

Az Gittik Uz Gittik 44.Bölüm

Programın 44. bölümünde; Diyarbakır, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

İl İl Türkiye 3.Bölüm 39:53

İl İl Türkiye 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Diyarbakır ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm 27:25

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm

Şehir planlarındaki kültür değişimlerinin irdelendiği, karakteristik özelliklerini devam ettiren şehirlerimizin ele alındığı programın 2. bölümünde; Diyarbakır konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic)  Mardin Türküsü 04:45

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic) Mardin Türküsü

Bedri Ayseli - Hinney - Mardin Türküleri - Türkce Arapca Süryanice Mardelli Aramiler Tur Abdin - Turabdin - Mardin - Midyat - Aram Nahrain - Diyarbakir - Urfa (Urhoy)- Mesopotamia - Lebanon - Iraq - Turkey - Syria - Kam..

  • PengoTV tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 7 yıl önce