#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

Anadolu Selçuklu'nun hükümdarı Kılıçarslan'ın mezarı bulundu 06:17

Anadolu Selçuklu'nun hükümdarı Kılıçarslan'ın mezarı bulundu

Anadolu Selçuklu Devleti’nin kurucusu olan, kazandığı savaşlarla Haçlı hareketini durduran Süleyman Şah’ın oğlu Sultan 1’inci Kılıçarslan ile kızı Saide Hatun’un mezarları, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulundu...

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı 01:18

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine, bir aile daha katıldı...

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, devlet düşmanı haindirler 01:56

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, d

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi, 559’uncu gününe girdi...

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır! 02:09

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır!

MEHMET YÜKSEL DİYARBAKIR'DA 30 YILDIR KUYUMCULUK YAPIYOR, ZAMAN ZAMAN ZORDA KALIP YÜZÜĞÜNÜ, BİLEZİĞİNİ GETİRENLERİN HALİNE O KADAR ÜZÜLÜYOR Kİ, O EŞYALARI EMANET KABUL EDİYOR, SONRA DA AYNI FİYATA SAHİBİNE VERİYOR.....

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Ayrılığı hazmedemedi'' 01:53

''Ayrılığı hazmedemedi''

DİYARBAKIR'DA BİR ADAM ESKİ KIZ ARKADAŞININ EVİNİ BASTI, EVDEKİ 4 KİŞİYİ REHİN ALDI, SAATLERCE SÜREN REHİNE KRİZİ ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA SONLANDI. 2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI. İŞTE O KRİZİN TÜM DETAYLAR..

Bu da çuvaldan gelinlik! 00:56

Bu da çuvaldan gelinlik!

ÇUVAL GİYSE YAKIŞIR SÖZÜNÜ PODYUMA TAŞIDI. DİYARBAKIR'DA ÇUVALDAN GELİNLİK TASARLAYAN MODACI BEKLEDİĞİ İLGİYİ GÖRDÜ... İŞTE KENDİNE GÜVENEN GELİNLERE ÖZEL,,, ÇUVALDAN GELİNLİK.....

MAKAS ATAN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI 01:04

MAKAS ATAN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

MAKAS ATAN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI..

DAHA 16 YAŞINDAYDI 00:48

DAHA 16 YAŞINDAYDI

ÜST GEÇİDİ KULLANMAYAN GENÇ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ...

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü! 00:53

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü

Sağlık Bakanlığı, Omicron varyantının görüldüğü illeri açıkladı. Yapılan duyuruda, 1 Aralık 2021 tarihinden beri sekanslanan 3344 örnekten 42’si Omicron. Varyantın görüldüğü iller; İstanbul (30), İzmir (6), Şırnak (1), ..

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN 02:47

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN

35 EVLATLARINI PKK'DA SÖKEREK ALDILAR..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm 02:50

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm Erzurum'da kurulan Dikkat Akademisi'nde, NASA tarafından geliştirilen, astronotların dikkat seviyelerini artırmak amacıyla kullanılan Play Attention yöntemiyle dikkat eksikliğ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı 03:54

iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı

50 bin dolar değerindeki RED Weapon 8K profesyonel kamerası iPhone 7+ ile karşılaştırıldı. 7+'ın yeterince iyi bir kameraya sahip olmadığını düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bir ev değerinde olan RED Weapon ise si..

  • Cowboy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Nereye Gidiyor 07:44

AB Nereye Gidiyor

The State of the Union programı Avrupa Birliği’nin haftalık gündemini ele alıyor. Avrupa Birliği ne durumda ? 2016 yılında Avrupa Birliği’nde en çok kullanılan kelime kriz oldu. Avrupa Birliği’ne yönelik güven bunalımı y..

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı 06:34

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı "Ağaç Kilit" Teknikleri

Japonların binlerce yıldır gelenek olarak yaşattıkları ''Ağaç Kilit Tekniği'' ile evler, gemiler, kuleler, tapınaklar, köprüler, işkence aletleri ve sanat eserleri yaratıldı. Her tür amaç için kullanılan aletler yaptılar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Teknolojiden Kötü Şaka 00:59

Teknolojiden Kötü Şaka

Disneyland'da kullanılan teknoloji bazı insanlar hala gülebiliyor ve bunu seviyorum gerçekten iyi..

Line-X Kaplı Karpuz 100 Km Hızla Yere Çarparsa Ne Olur? 07:08

Line-X Kaplı Karpuz 100 Km Hızla Yere Çarparsa Ne Olur?

Pentagon'un duvarlarında ve kurşun gecirmez yeleklerde kullanılan bir tarz madde olan Line-X karpuzun üzerine kaplanırsa ne olur?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..